Main Content

AS: Ronaldo dal Perézovi ULTIMÁTUM: Benitéz, alebo ja!

pondelok, 23. november 2015 13:55 | Autor: Martin Gregor

AS: Ronaldo dal Perézovi ULTIMÁTUM: Benitéz, alebo ja!
AS: Ronaldo dal Perézovi ULTIMÁTUM: Benitéz, alebo ja! | zdroj: © TASR

Podľa španielskeho denníka AS toho má Cristiano Ronaldo pod vedením Rafaela Benitáza už plné zuby. Rozhodol sa konať a vyslovil ultimátum.

Po zdrvujúcej víkendovej prehre v El Clásicu s Barcelonou (0-4) sa podľa španielskeho plátku AS Cristiano Ronaldo neotáľal a rovno si to zamieril za prezidentom klubu Florentinom Perézom, ktorému mal povedať jednoznačnú vetu: "Buď pôjde Benitéz, alebo ja!"

V posledných dňoch to pritom nie je vôbec prvé negatívne vyjadrenie Ronalda na adresu španielskeho trénera. Z jeho príchodu na Santiago Bernabeu nebol nadšený už v lete, keďže patril k hráčom, ktorí si želali zotrvanie Carla Ancelottiho. Nepomohlo ani to, že Benitéz sa rozhodol nestavať hru Bieleho baletu výlučne okolo Ronalda, ako tomu bolo predtým.  A Ronaldo minulý týždeň, ešte pred výpkraskom od Barcelony, mal povedať Perézovi tiež tieto slová: "S týmto trénerom nikdy nič nevyhráme". Po debakli od "Barcy" akoby sa jeho slová napĺňali.

Stolička pod Benitézom sa v posledných dňoch naozaj trasie. V súvislosti s klubom sa špekuluje o viacerých alternatívach. Jednou z nich je odchod Cristiana Ronalda (Manchester United, PSG, Chelsea) a Garetha Balea (Manchester United). Druhou alternatívou, ktorú si želajú zrejme všetci priaznivci Pusiniek, je odchod trénera Rafaela Benitéza, ktorý má ale silnú podporu v prezidentovi klubu Florentinovi Perézovi. Benitéza by podľa rôznych špekulácii mohol nahradiť Zinedine Zidane.