Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.)

utorok, 24. november 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Svalové zranenie Marcela je vážne a svojmu tímu nepomôže tri týždne. Z podobných dôvodov nedohral začiatkom novembra zápas s PSG a rovnako ani v sobotu proti Barcelone. (Goal)

REAL MADRID: Na včera prezident Florentino Pérez zvolal tlačovú konferenciu a mnohí očakávali odvolanie Rafaela Beníteza. Verdikt však bol opačný. „Analyzovali sme športovú situáciu v klube a chcem vám oznámiť, že Rafa má našu plnú podporu.“ zaznelo z úst najvyššieho človenka v Reale. (Guardian)

BARCELONA: Zverenci Luisa Enriqueho dnes nastúpia proti AS Rím a pred domácim publikom môžu spečatiť svoj triumf v základnej skupine E. Prvý vzájomný zápas sa skončil remízou 1:1.

ATLÉTICO MADRID: Na včerajšom tréningu pútal veľkú pozornosť navrátilec, Juanfran. V médiách sa okamžite začal plánovať jeho najbližší štart zajtra proti Galatasarayu alebo v sobotu proti Espanyolu. (Sportsmole)

VALENCIA: Až na poslednú chvíľu sa bude rozhodovať o tom, či dnes proti Zenitu nastúpi aj Javi Fuego. Hoci do Ruska odletel, v dejisku zápasu ho skolila viróza. (Uefa.com)

VILLARREAL: Stopér z Pobrežia Slonoviny, Eric Bailly, nešiel po zápase s Eibarom (1:1) domov, ale strávil noc v nemocnici. Po zrážke hlavami so súperom ostal na pozorovaní, ale bez nutnosti zásahu lekárov. (Marca)

BETIS: 29-ročný stredopoliar Didier Digard sa pomaly prebíjal do zostavy, no tento vzostup bude zastavený. Zranil si totiž stehenný sval a maródovať bude 4-5 týždňov. (BBC)

GRANADA: V priebehu jediného dňa boli na maródku zapísaní traja muži. Stredopoliar Rene Krhin sa zranil na tréningu, deň pred zápasom Bilbaom (2:0). Počas samotného stretnutia prišli El Graná aj o zadáka Miguela Lopesa so zraneným stehenným svalom a forwarda Isaaca Successa vyradilo z boja lýtko. (mundodeportivo)