Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.)

štvrtok, 26. november 2015 09:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Rokovania o predĺžení zmluvy s Neymarom trvajú dlhšie ako sa očakávalo, ale Barça akékoľvek špekulácie o prestupe odmieta. Vedenie sľubuje, že sa s brazílskou hviezdou dohodne a spolupracovať budú ešte dlhé roky. (Skysports)

BARCELONA: Stretnutie s AS Rím sa pre Sergiho Roberta skončilo už v 64. minúte. Klub už oznámil, že hráč má zranený členok, no dĺžka rekonvalescencie zatiaľ známa nie je. (Goal)

BARCELONA: Aj napriek zraneniu plánuju v Katalánsku predĺžiť kontrakt Sergimu Robertovi. 23-ročný záložník je síce zaviazaný do leta 2019, no vedenie by rado upravilo zmluvné podmienky, vrátane výkuplnej klauzuly. (sport-english.com)

BARCELONA: Po boji s Rimanmi hlásil zranenie aj Thomas Vermaelen, no v jeho prípade nejde o nič vážne. Ľahšie problémy s kolenom medzičasom už rozhýbal a proti Realu Sociedad bude fit. (klubový web)

REAL MADRID: Len vyše pol hodiny sa v zápase proti Šachťaru Doneck predviedol Raphaël Varane. Pre zranenie stehenného svalu musel odstúpiť a lekársky tím má prezradiť, či ide o veľký problém. (sport-english.com)

REAL MADRID: Po červenej karte zo zápasu s Barcelonou potrestala disciplinárna komisia Isca ešte dvojzápasovým trestom. Nepredstaví sa teda na trávniku Eibaru a následne doma proti Getafe. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: V základnej skupine C Ligy majstrov poznáme po včerajšku oboch postupujúcich. Madridčania doma pokorili Galatasaray 2:0, čo zariadil Antoine Griezmann. Spolu s nimi pôjde ďalej aj Benfica.

SEVILLA: Los Rojiblancos neprejdú základnou skupinou Champions League, o čom rozhodla včerajšia prehra s Borussiou Mönchengladbach 2:4. Pred posledným kolom strácajú na druhé miesto šesť bodov a momentálne sú štvrtí.

SEVILLA: Do Andalúzie by sa mohol dočasne presťahovať 27-ročný stopér Andrea Ranocchia z Interu Miláno. Talian by bol do konca sezóny náhradou za vážne zraneného Marca Andreolliho. (Football-Italia)