Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.11.)

piatok, 27. november 2015 11:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V Madride chcú posilniť útok hráčmi z Premier League. Prvým je Harry Kane z Tottenhamu, ktorý v aktuálnom ročníku nastrieľal už 8 gólov. Ďalším na zozname je vraj 28-ročný ťahúň Leicestru City, Jamie Vardy. (Metro)

BARCELONA: 24-ročný stopér Marc Bartra vymenil svojho agenta a zveril sa do rúk spoločnosti, v ktorej figuruje aj Carles Puyol. Prvou manažérskou úlohou katalánskej legendy bude neodbytný záujem Manchestru United. (Metro)

BARCELONA: Deväť štartov za Kataláncov sa mladému útočníkovi Sandrovi Ramírezovi máli a rád by šiel niekam, kde bude členom základnej zostavy. Niektoré zdroje uvádzajú, že poputuje do Premier League, odkiaľ má záujem viacero tímov. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Chelsea Londýn pripravila ponuku 31,5 milióna libier za Antiona Griezmanna, no Atlético bude podľa všetkého riešiť čiastku ešte vyššiu. Do boja totiž vstupuje aj Manchester City, ďalší celok, ktorý šetrí nerád. (Metro)

CELTA VIGO: Mimo hry sa na dva mesiace dostal obranca Andreu Fontás. Dôvodom jeho absencie je zranenie achillovky. (Lequipe.fr)

CELTA VIGO: Rokovania o novej zmluve rozbehol ostrieľaný bek Gustavo Cabral. V súčasnosti je dohodnutý len do konca sezóny, ale spolupráca by mohla byť nadviazaná aj pre ročník 2016/17. (eldesmarque.com)