Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.)

nedeľa, 29. november 2015 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci odmenia Sergia Busquetsa za stabilne dobré výkony vyšším platom. Španielska tlač už disponuje aj niekoľkými faktami. Jedným z nich má byť trvanie kontraktu do leta 2019. (Marca)

BARCELONA: Z listiny zranených hráčov môže byť vyškrtnutý Javier Mascherano. Ten odohral vyše hodinu v zápase s Realom Sociedad a dopomohol k hladkému triumfu 4:0. (Goal)

BARCELONA: 18-ročný talentovaný útočník Breel Embolo je pod monitoringom Wolfsburgu, ku ktorému sa najnovšie pridávajú ďalšie dva tímy. Ide o klub z Nou Camp a Manchester United. Obaja chcú autora 5 tohtosezónnych gólov z FC Bazilej zlanáriť čím skôr. (Express)

REAL MADRID: Počas zimy chce Real kúpiť Miralema Pjanića, záložníka AS Rím. Ten je súčasťou rímskeho celku od roku 2011, keď prišiel z Loynu. Zmluvu má do konca sezóny 2017/18. (Fichajes)

ATLÉTICO MADRID: Okrem Barcelony svoju včerajšiu misiu zvládlo aj Atlético a drží sa na druhej priečke. Výhrou nad Espanyolom 1:0 odskočilo mestskému rivalovi, Realu, na rozdiel 5 bodov, ale ten má ešte k dobru dnešný duel proti Eibaru.

VALENCIA: V krátkom čase môže krajný obranca Lucas Orbán opustiť východ Španielska a nájsť si zamestnávateľa, u ktorého bude pravidelne hrávať. Záujem už mala prejaviť napríklad Boca Juniors. (Marca)

MÁLAGA:Cítim podporu zo všetkých strán. Ako tréner cítim zodpovednosť za výsledky, ale špekuláciám o svojom konci pozornosť nevenujem.“ povedal tréner Javi Gracia v rozhovore, pričom jeho zverenci včera len remizovali s Granadou 2:2, čo stačilo na posun na 18. priečku. (Football-España)