Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)

pondelok, 30. november 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Proti Realu Sociedad oslávil Lionel Messi svoj súťažný zápas s poradovým číslom 600. Toto jubileum sa pre zranenie mierne oddialilo, ale dokonané bolo. K spokojnosti určite prispela aj výhra 4:0, pod ktorú sa podpísal jedným gólom. (mundodeportivo)

REAL MADRID: Až na posledných päť minút sa včera pozrel na ihrisko Karim Benzema. Ten po zranení absolvoval celý zápas s Barcelonou, no v Eibare začal len na lavičke. Jeho tím vyhral 2:0.

ATLÉTICO MADRID: Veľmi nepríjemné správy prišli od lekárskeho tímu ohľadne Tiaga Mendesa. Portugalský záložník má zlomenú holennú kosť a absentovať bude štyri mesiace. Došlo k tomu už v prvom polčase sobotného zápasu proti Espanyolu. (Fox Sports)

VALENCIA: Ambiciózni Los Che chcú isť jednoznačne vyššie ako je ôsme miesto, čo sa však trénerovi Nunovi nedarilo naplniť a včera rezignoval na post trénera. Stalo sa tak po prehre so Sevillou 0:1, pri ktorej dostali hráči Valencie až dve červené karty. (BBC)

VILLARREAL: Plno maródov hlásila Žltá ponorka pred zápasom s Getafe a nakoniec prehrala 0:2. Tréner Marcelino napriek tomu hráčov chváli za veľké odhodlanie a výdrž, hoci má k dispozícii minimum útočníkov. (Football-Espana)

BILBAO: Z posledných šiestich ligových vystúpení prehrali Los Leones len raz, čo platí aj po včerajšom zápase proti Rayu Vallecano. Na jeho pôde prišiel presvedčivý triumf 3:0, vďaka čomu tím stráca na pohárovú Európu už len bod.