Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)

pondelok, 30. november 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Včera hrali Kanonieri na pôde Norwichu City (1:1) a striedať museli už po 10 minútach. Z ihriska sa pýtal Laurent Koscielny so zraneným bokom. (Skysports)

LIVERPOOL & EVERTON: Novým domovom brankára Stoke City, Jacka Butlanda, by sa mohol stať Liverpool. Pýtali sa naňho oba miestne tímy, ale konkrétnu čiastku zatiaľ neponúkol žiaden z nich. (Express)

CHELSEA & WEST HAM: Dva londýnske kluby zacieli pozornosť na 18-ročného záložníka Ronalda Mangragoru. Taliansky futbalista patrí FC Janov, ale momentálne hosťuje v Pescare. (Metro)

WEST HAM: Obranca Danilo D'Ambrosio nedostáva v Interi Miláno dostatok priestoru a podľa posledných správ by mohol prestúpiť na Upton Park. Pre 27-ročného Taliana by to bola prvá skúsenosť mimo Apeninského polostrova. (Football-Italia)

WEST HAM: Nútene sa striedalo aj v zápase Kladivárov s West Bromwichom (1:1). Šlo o Diafru Sakha, ktorý ihrisko predčasne opustil pre svalové problémy. (BBC)

TOTTENHAM: Najvyšší čas ponúknuť Harrymu Kaneovi zmluvu. Takto rozmýšľalo aj vedenie Spurs a ponúka svojej hviezde týždenný príjem 70 tisíc libier. (Express)

LEICESTER CITY: Viaceré tímy z Talianska, na čele s Juventusom a Interom Miláno, si brúsia zuby na 24-ročného útočníka Andreja Kramarića. Ten prišiel do Anglicka len pred rokom z Rijeky. (Sportsmole)

WATFORD: Pri triumfe The Hornets na pôde Aston Villy (3:2) hájil bránu Heurelho Gomes len vyše 60 minút. Potom prišla nešťastná zrážka s vlastným obrancom, po ktorej sa hovorilo o otrase mozgu. Ten v nemocnici potvrdený nebol a Brazílčan vážne zranenie neutrpel. (Mirror)