Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)

pondelok, 30. november 2015 14:14 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie ja definitívne za nami, no prestupových špekulácií je vo svete stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Messi do Premier League?

V zahraničných médiách sa mohli futbaloví fanúšikovia dočítať, že Lionel Messi to má namierené do Premier League. Viaceré médiá ho spájali s Manchestrom City, k čomu sa vyjadril aj Martin Demichelis, ktorý sa nechal počuť, že každý tím by chcel Messiho, no jeho príchod do Manchestru je len nafúknutou špekuláciou. (Sky Sports)

Ronaldo má v mikrosúboji PSG vs. United jasno

Podľa najnovších informácií je Cristiano Ronaldo v prípade svojho odchodu zo Santiaga Bernabeu naklonený k odchodu do Parížu Saint-Germain. Francúzsky celok má údajne omnoho bližšie k zisku portugalskej hviezdy. Manchestru United tak zrejme nepomôže ani minulosť CR7 spätá s Old Traffordom. (goal.com)

Real Madrid chce získať Neymara

Doslova šialená špekulácia obletela futbalový svet. Podľa viacerých zahraničných zdrojov sa Real Madrid bude snažiť dotiahnuť do tímu Neymara od konkurenta z Barcelony. „Biely balet“ sa vraj nedokáže vyrovnať s tým, že boj o brazílskeho kúzelníka z roku 2013 vyhral katalánsky celok, ktorý pre 23-ročného futbalistu údajne pripravuje novú zmluvu. (goal.com)

Lukaku za Vardyho? Everton to vidí jasne!

Len nedávno sa objavili špekulácie ohľadom prestupu nového rekordéra Premier League Jamieho Vardyho, ktorý sa strelecky presadil v jedenástich zápasoch v rade. Jeho novým pôsobiskom sa mal stať údajne Everton. Romelu Lukaku mal byť tým hráčom, ktorý by sa sťahoval do Leicesteru. Roberto Martinez to ale vidí jasne – so službami svojho hráča je maximálne spokojný a za Vardyho by ho vymeniť nechcel. (goal.com)

Bayern si vyhliadol nástupcu za Guardiolu

Ak sa Pep Guardiola rozhodne nepredĺžiť s Bayernom Mníchovom zmluvu, Bavori si už vyhliadli nového kouča. Kormidlo pri nemeckom mančafte po španielskom koučovi  by mohol údajne prebrať Carlo Ancelotti, o ktorého by mal aktuálne neohrozený líder Bundesligy veľký záujem. Odchod Guardiolu sa ale možno neuskutoční, samotný kouč sa vyjadril, že spoločne s rodinou je v Mníchove veľmi šťastný. (goal.com)

Mourinho nemá porozumenie pre Costove rozhorčenie

Počas víkendového zápasu medzi Tottenhamom a Chelsea sa do hry nedostal Diego Costa, ktorý svoje rozhorčenie z pozície náhradníka dokonale preukázal v závere zápasu, keď si vyzliekol rozlišovací dres pre náhradníka a hodil ho smerom k Josemu Mourinhovi. Rešpektovaný kouč ale nemá pochopenie pre správanie svojho zverenca. Podľa slov Portugalčana by sa mal Costa cítiť privilegovaný – na rozdiel od ostatných hviezd Chelsea Mourinho španielskeho futbalistu vždy ponechal na zápasovej súpiske, jeho nenasadenie bolo čisto taktické a nevyplýva z ich vzájomného zlého vzťahu. (goal.com)

Z VOLEJA

Arsene Wenger z Arsenalu napriek zlej forme „kanonierov“ vidí podľa vlastných slov stále zisk titulu pre „červenú“ časť Londýna reálne. (goal.com)

Ever Banega z FC Sevilla sa ocitol v hľadáčiku talianskych klubov. Záujem o argentínskeho futbalistu prejavili celky AS Rím a Juventus Turín. (Sky Sports)

Jurgen Klopp je po víkendovom víťazstve Liverpoolu nad Swansea v pomere 1:0 hrdý na svojich zverencov, no stále si myslí, že anglického veľkoklubu chýba ešte mnoho k dokonalosti. Veľkú slabinu tímu vidí v defenzívnej činnosti. (goal.com)

Hviezda Lyonu Nabil Fekir sa nechal počuť, že po dlhodobom zranení bude nútený ostať vo francúzskom tíme. Už skôr sa hovorilo o interese Arsenalu, no talentovaný futbalista má iný vysnívaný klub – Barcelonu. (Sky Sports)

Londýnsky Arsenal je odhodlaný získať z Porta talentovaného Rubena Nevesa. Anglický veľkoklub by tento transfer mal v celkovom meradle vyjsť až na 22 miliónov libier. (goal.com)