Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.)

streda, 2. december 2015 09:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V súvislosti s Denisom Čeryševom sa písalo najmä o anglickom Liverpoole, ale do hry vstúpil aj Spartak Moskva. Jeho záujem je, údajne, veľmi vážny a v januári sa v tomto smere bude činiť. (Express)

REAL MADRID: Problémy so stehenným svalom na istý čas škrtajú zo zostavy Daniho Carvajala. Ten sa mohol predstaviť dnes proti Cádizu v Copa del Rey. Minimálne jeden vynechaný zápas však zaznamená. (Daily Mail)

BARCELONA: Katalánci dnes musia odvrátiť hanbu po remíze s Villanovense v prvom pohárovom zápase. Bránu pritom pravdepodobne nebude hájiť Marc-André ter Stegen, ktorý má zranené koleno. (Sport-English)

VALENCIA: Medzi kandidátov na trénerský post patril aj Frank Rijkaard, ktorý však ďalšiu ponuku na pôsobenie v La Lige odmietol. Naposledy pôsobil pri kormidle Saudskej Arábie. (Football-Espana)

SEVILLA: Los Rojiblancos stále váhajú, či si ponechať Cira Immobileho z Dortmundu aj po skončení hosťovania. Pokiaľ sa tak nestane, ochotne do hry vstúpi francúzsky Lille, ktorý o Taliana zabojuje. (Transfermarkt)

DEPORTIVO: Zranenie kolena sa u Fabricia zdalo byť zažehnané, ale krátko pred návratom na ihrisko vypadol opäť, a to pre rovnaký problém. (Marca)

DEPORTIVO: Ostrieľaný záložník Jonas Gutiérrez možno v decembri na trávnik nevstúpi. Natrhnutý stehenný sval ho určite prinúti vynechať zápas proti Seville, no k nemu aj porciu ďalších. (mundodeportivo)

GETAFE: Argentínsky útočník Emiliano Buendía si nezahrá tri až štyri týždne. Na maródke sa ocitol so zranenými kolennými väzmi. Došlo k tomu v zápase s Villarrealom, hoci odohral len záverečných 15 minút. (Marca)

LAS PALMAS: Werder Brémy javí záujem o služby 27-ročného defenzívneho stredopoliara Vicenteho Gómeza. V „A-tíme“ na Kanárskych ostrovoch začal nastupovať v roku 2010. (transfermarktweb)