Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)

streda, 2. december 2015 09:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Veľmi dobre to vyzerá s Theom Walcottom. Ten už naplno trénuje a podľa všetkého by mal nastúpiť v Lige majstrov proti Olympiacosu. (Clubcall)

CHELSEA: Na internetovej stránke klubu bola uverejnená informácia o tom, že Stamford Bridge má byť ponovom 60-tisícový. Vedenie už požiadalo o stavebné povolenie, po ktorom má byť štadión výrazne zmodernizovaný. (Guardian)

CHELSEA: AS Monaco nemá záujem o predčasný návrat Radamela Falcaa z Londýna. 26-ročný Kolumbijčan si v sezóne 2015/16 obliekol dres The Blues 11krát v súčte všetkých súťaží a strelil jeden gól. (Daily Mail)

CHELSEA: Zmluva Branislava Ivanovića platí len do leta, čo dáva reálne kontúry jeho možnému odchodu. Vybrať by sa mohol do Interu Miláno, hoci predĺženie spolupráce so súčasným klubom doteraz nevylúčila ani jedna strana. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Svätcov dnes čaká zápas Ligového pohára s Liverpoolom a absentovať v ňom bude José Fonte. Kapitán tímu sa nezbavil problémov s kolenom po zápase s Manchestrom City. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Zaujímavého strelca má v kádri Mníchov 1860, a to Rubina Okotieho. Rodák z Pakistanu, reprezentujúci Rakúsko, má zmluvu len do konca sezóny a The Magpies ho považujú za jednu z prestupových priorít. (Transfermarkt)

NEWCASTLE: 32-ročný obranca Mike Williamson mal síce na hosťovaní vo Wolverhamptone ostať až do januára, ale bol z neho stiahnutý. Straky postihli v zadných radoch nepríjemné zranenia, čo riešili takýmto spôsobom. (BBC)

NEWCASTLE: Bek Jamaal Lascelles hlási zranenie stehenného svalu a teraz je v opatere lekárov. Tí majú čím skôr určiť dobu, koľko sa bude Angličan zotavovať. (Daily Star)

SUNDERLAND: V sobotu budú The Black Cats čeliť Arsenalu, no v útoku sa musia zaobísť bez Jermaina Defoea a Sebastiana Larssona. Angličan má zranený stehenný sval, zatiaľ čo Švéda vyradilo koleno. (news.yahoo.com)