Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.)

sobota, 5. december 2015 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Po priznaných daňových únikoch sa Javier Mascherano dohodol na ročnej podmienke a pokute 800 tisíc dolárov. Definitíva padne, keď túto dohodu odsúhlasí súd. (Marca)

BARCELONA: Sergi Roberto zatiaľ nastúpil na 10 tohtosezónnych zápasov, ale zranenie ho stále do ďalších nepustí. Isté je, že vynechá duel s Valenciou, ktorého sa nezúčastní pre zranený členok. (Sport-English)

SEVILLA: 27-ročný defenzívny záložník Daniel Carriço má pred sebou posledné dva týždne na maródke Los Rojiblancos. Sám síce dúfal, že zranený stehenný sval bude liečiť kratšie, ale nedávne obnovenie zranenia mu čakanie predĺžilo. (klubový web)

VALENCIA: Netopiere sa pripravujú na ťažký zápas s lídrom tabuľky, FC Barcelona. Nemôžu však počítať s obrancom Lucasom Orbánom, ktorý má zranenú nohu. (Sport-English)

ESPANYOL: Barcelonský tím v Copa del Rey remizoval na pôde Levante 1:1 a zápas bol špecifický pre trénera Sergia Gonzáleza. Ten bol už pri 200 zápasoch tohto klubu, z čoho 140 si pripísal ešte ako hráč. (Marca)

DEPORTIVO: 27-ročný brankár Fabricio vypadáva na dlhší čas. Počas letnej prestávky si zranil koleno, tieto problémy sa obnovili a čaká ho operácia s polročnou prestávkou. (klubový web)

GRANADA: Do konca kalendárneho roka sa Thievy Bifouma v drese A-tímu neukáže a trénovať bude len individuálne. Dôvodom je, že z tréningu odišiel predčasne, a to bez trénerovho povolenia. Útočník z Konga mal problémy už pri svojom odchode z Espanyolu a teraz si zavaril opäť. (Marca)

BETIS: Bez brankára Antonia Adana sa v dnešnom stretnutí so Celtou Vigo budú musieť zaobísť Sevillčania. Gólman si zranil členok a tak skoro k dispozícii nebude. (AS.com)