Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.)

nedeľa, 6. december 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Nasadenie nelegálneho hráča, Denisa Čeryševa, v Copa del Rey, vyjde Real draho. Mužstvu sa však tento verdikt nepáči a proti kontumačnej prehre s Cádizom sa odvolá. (Guardian)

REAL MADRID: Manželka Jamesa Rodrígueza sa novinárom posťažovala na to, že jej partner nie je momentálne v Madride spokojný. Nastúpil len na 6 zápasov, pričom zvyknutý býval na väčšiu záťaž. (Goal)

BARCELONA: Líder tabuľky včera nastúpil na pôde Valencie a bola z toho strata bodov po šiestich ligových kolách. Trafil sa jediný hráč, Luis Suárez, čo stačilo len na remízu 1:1. Atlético sa tak v tabuľke dotiahlo na rozdiel dvoch bodov, Real na rozdiel štyroch.

CELTA VIGO: 29-ročný záložník Augusto Fernández bol spájaný s odchodom z Viga. Tieto správy však boli, podľa všetkého, len mediálnymi výmyslami. „Nemám žiadne obavy, že by odišiel. Vie, ako veľmi si ho vážime a že je pre nás nepostrádateľný.“ hodnotil situáciu coach Eduardo Berizzo. (Football-España)

DEPORTIVO: La Liga má neohrozeného remízového kráľa, ktorý sídli v La Coruñi. Ďalšia prišla včera so Sevillou – 1:1. Zároveň však platí, že zverenci Victora Sancheza neprehrali už 6 zápasov. (Marca)

ESPANYOL: Proti Levante, teda svojmu bývalému klubu, je zajtra pripravený nastúpiť defenzívny záložník Papakouli Diop. Senegalčan dal dokopy zranený členok a jeho absentovanie netrvalo dlho. (Levante-emv.com)

PRIMERA DIVISION: Do španielskej najvyššej súťaže majú začať prúdiť veľké peniaze vďaka vysielacím právam. Pôjde o čiastku 2,65 miliardy eur, ktoré sú investované do najvyšších dvoch súťaží a Copa del Rey. (Transfermarkt)