Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)

štvrtok, 10. december 2015 08:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA & REAL MADRID: Pozornosť v španielskej tlači púta spor medzi Gerardom Piquém a Nachom Fernándezom. Bek Barçy sa zabával na vyradení konkurenta z Copa del Rey, na čo 25-ročný obranca Realu reagoval vyhlásením, že podobné prejavy je najlepšie len ignorovať. (ESPN)

REAL MADRID: Január 2016 možno priniesie prestup obrancu Jeisona Murilla na Santiago Bernabeu. Futbalista Interu Miláno má, údajne, pre Madridčanov hodnotu 35 miliónov eur. (fichajes.com)

VALENCIA: Včerajšok na Mestalle nebol najveselší, keďže domáci prehrali s Lyonom 0:2. Domáca prehra s posledným tímom skupiny znamenala stratu postupových nádejí a presun do Európskej ligy. (Daily Mail)

BILBAO: V domácom prostredí sa Los Leones rozlúčia so základnou časťou Európskej ligy. S 12 bodmi sú už teraz istými víťazmi skupiny L a najlepšia ofenzíva súťaže nastúpi proti Alkmaaru.

DEPORTIVO: Vedenie je spokojné s aktuálnym 6. miestom a coach Víctor Sánchez dostane novú zmluvu. Podpísaná by mala byť spolupráca do leta 2019. (Football-Espana)

VILLARREAL: Zajtra v Plzni nenastúpi zadák Jaume Costa pre zranený členok. Nejde však o nič vážne a vynechaný zápas má skôr šetriaci účinok. (AS.com)