Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.)

sobota, 12. december 2015 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 20-ročný krajný obranca Álex Grimaldo zrejme nenájde svoje miesto v A-tíme a vyriešil by to prestup. Záujem javí Benfica Lisabon, ktorá chce využiť posledný rok hráčovho kontraktu. (Abola.pt)

BARCELONA: Španielski novinári v posledných dňoch vo veľkom píšu o stopérovi Interu Miláno, Jeisonovi Murillovi. Po Reale Madrid oňho javí záujem aj Barça, hoci má zmluvu platnú do konca sezóny 2019/20. (fichajes.com)

ATLÉTICO MADRID: Ideálny scenár v prípade rekonvalescencie Jacksona Martíneza sa nenaplnil. Hoci už naplno trénuje so spoluhráčmi, členok nie je v takom stave, aby zvládol zajtrajší zápas s Bilbaom. (AS.com)

VALENCIA: Okrem prehry s Lyonom dostal ôsmy tím La Ligy ešte jednu zlú správu. Argentínčan Enzo Pérez sa zranil a nemôže hrať proti Eibaru. (klubový web)

VALENCIA: Forward André Carrillo sa príliš nemá k predlžovaniu kontraktu so Sportingom Lisabon, čo zvyšuje šance Los Che. Tí Peruánca lanária už dlhší čas a teraz by to mohlo vyjsť. (Football-España)

MÁLAGA: Veľkú porciu zápasov si stredopoliar Ignácio Camacho v tomto ročníku neužil, čo by sa mohlo čoskoro zmeniť. Po doliečení stehenného svalu začal opäť trénovať. (mundodeportivo)