Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.)

nedeľa, 13. december 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Problémy so stehenným svalom trápili Jéremyho Mathieuho len zopár dní. Včera už naplno zarezával na tréningu, dokonca, v 77. minúte vybehol na trávnik aj v dueli s Deportivom. (klubový web)

BARCELONA: Veľkú príležitosť dotiahnuť sa dali včera Katalánci prenasledovateľom z Madridu. Góly Lionela Messiho a Ivana Rakitića stačili proti Deportivo len na remízu 2:2. Atlético tak stráca len tri body a má zápas k dobru. (BBC)

REAL MADRID: Internet zaplavili správy o nespokojnom Jamesovi Rodríguezovi, čo zaujalo Chelsea FC. Počas januára sa tak možno dočkáme veľkého prestupu 24-ročného Kolumbijčana. (Express)

REAL MADRID: Biely balet sa pokúsil o druhé odvolanie proti vyradeniu z Copa del Rey, no to nebolo umožnené. Ďalšiu žiadosť už, údajne, podávať neplánuje a rozhodnutie bude akceptovať. (ESPN)

VALENCIA: Stretnutie s Eibarom, ktoré je na programe dnes, má absolvovať aj André Gomes. Ten bol mimo hry dlhšiu dobu pre svalové zranenie. (Marca)

CELTA VIGO: Včerajšie víťazstvo nad Espanyolom si dostatočne neužil útočník Nolito. Z hry šiel v 87. minúte zo zraneným stehenným svalom. (Eurosport)

CELTA VIGO: Dánsky futbalista Daniel Wass bol presunutý zo stredu poľa na pravý okraj obrany, s čím podľa niektorých médií nebol príliš spokojný. Tieto reči však rázne vyvracia: „Na tomto poste som už nastupoval v bývalom klube. Nemám problém prispôsobiť sa potrebám tímu a budem hrávať tam, kde som potrebný.“ (Football-Espana)

GRANADA: Dôležité víťazstvo sa oslavovalo po včerajšom zápase s Levante. El Graná totiž zdolala tabuľkového suseda v zóne zostupu na jeho pôde, odsunula ho na chvost tabuľky a sama sa vyšvihla na 16. priečku.

ŠPANIELSKO: Včerajší žreb EURO 2016 postavil národnému tímu v základnej skupine D do cesty Českú republiku, Turecko a Chorvátsko. (UEFA.com)