Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.)

pondelok, 14. december 2015 09:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Od ideálu má sezóna 2015/16 ďaleko. Real nevyužil sobotné zaváhanie Barcelony a prehral na pôde Villarrealu 0:1. Z posledných piatich ligových zápasov vyšiel už tretí raz naprázdno. Strata na lídra tak ostáva päťbodová. (BBC)

BARCELONA & REAL MADRID: Gerard Piqué rozbehol cez sociálnu sieť poriadku prestrelku s hráčmi Realu Madrid, až do nej musel zasiahnuť reprezentačný coach Vicente del Bosque. Ten sľúbil, že v prípade vojny barcelonského stopéra s Álvarom Arbeloom prijme potrebné opatrenia. (Sport-English)

BARCELONA: 22-ročný útočník Paulo Dybala z Juventusu by sa mohol čoskoro upísať v Katalánsku. Podľa španielskych zdrojov sa „situácia vyvíja“ a Barça intenzívne pracuje na príchode Argentínčana. (Football-Italia)

ATLÉTICO MADRID: Nespokojnosť Diega Costu v Chelsea mala byť dôvodom jeho návratu do Madridu. Tamojšie vedenie síce pdoobnú možnosť úplne neodmietlo, no prestupové priority stoja inak a o španielskeho reprezentanta stopercentne bojovať nebudú. (ESPN)

VALENCIA: Len nedávno bol Álvaro Negredo potrestaný vysedávaním na tribúne, no Gary Neville, nový tréner, z neho chce spraviť kľúčového hráča. „V Premier League bol perfektným útočníkom a ja nevidím dôvod, prečo by sa ním nemal stať opäť.“ hodnotil Španiela. (Daily Mail)

DEPORTIVO: La Coruñčania budú mať čo robiť, aby udržali krídelníka Lucasa Péreza. 27-ročný Španiel je dôležitým prestupovým cieľom Arsenalu Londýn, ktorý údajne vyslal skautov hneď na niekoľko duelov. (Telegraph)