Main Content

Čo hovoria na ,,slovenskú'' skupinu tréneri Anglicka, Ruska a Walesu?

pondelok, 14. december 2015 12:18 | Autor: TASR

Čo hovoria na ,,slovenskú'' skupinu tréneri Anglicka, Ruska a Walesu?
Čo hovoria na ,,slovenskú'' skupinu tréneri Anglicka, Ruska a Walesu? | zdroj: © TASR

K žrebu základných skupín Euro 2016 sa vyjadrili aj tréneri súperov Slovenska - Roy Hodgson (Anglicko), Leonid Sluckij (Rusko) a Chris Coleman (Wales).

Chris Coleman, tréner Walesu (zdroj: www.uefa.com): "Tak predsa sme dostali Anglicko... Bude to skvelý zápas a šláger ako remeň. Albión prešiel kvalifikáciou bez straty bodu, je to jedno z najlepších mužstiev a bude pre nás výzvou čeliť mu. Z tretieho koša sme dostali za súpera Slovensko, ktoré dosiahlo niekoľko pozoruhodných výsledkov a Rusko bude tiež silným protivníkom."

 Roy Hodgson, tréner Anglicka (zdroj: www.uefa.com): "Zápasy s Ruskom a Slovenskom budú zaujímavé, ešte nikdy som sa s nimi v mojej trénerskej kariére nestretol. Zistíme si o týchto súperoch podrobné informácie, do júna máme dosť času. Wales zažije debut na majstrovstvách Európy. Je to veľmi dobre organizované mužstvo, ktoré má úžasného tímového ducha a špičkových hráčov ako Ashley Williams, Aaron Ramsey či Gareth Bale."

Leonid Sluckij, tréner Ruska (zdroj: gazeta.ru): "Angličania sú favorit skupiny. No aj my máme veľké šance na postup zo skupiny. S výsledkom žrebu som spokojný, lebo sú tam aj oveľa ťažšie skupiny."