Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)

utorok, 15. december 2015 10:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po troch týždňoch medzi maródmi opäť trénuje Raphaël Varane. Podľa španielskej tlače bude k dispozícii proti Rayu Vallecano. (ESPN)

VALENCIA: Pravý obranca Gökhan Gönul bude po sezóne bez zmluvy, a tak má najvyšší čas na riešenie budúcnosti. Futbalista Fenerbahce Istanbul je vo veľkom lanárený na Mestallu. (todomercadoweb)

CELTA VIGO: Zranenie stehenného svalu zo záveru zápasu proti Espanyolu odpíše Nolita na štyri týždne. Udržanie pohárových priečok bez tejto hviezdy bude skutočne veľkou výzvou. (Goal)

SEVILLA: O miesto v bráne sa začína opäť biť aj Portugalčan Beto. Tri mesiace nebol k dispozícii pre zranenie kolena, ale už je stopercentne fit. (Marca)

SEVILLA: Po zostupe z Champions League pokračujú Andalúzania v Európskej lige. Včera spoznali svojho súpera v šestnásťfinále, nórsky FK Molde. Ďalšie ťaženie touto súťažou tak môže začať. (UEFA.com)

SEVILLA & RAYO VALLECANO: Krídelník Gaël Kakuta v sezóne 2014/15 hosťoval v Rayu, no následne prestúpil k sevillským Los Rojiblancos. Podareným sa však toto obdobie nazvať nedá a nie je vylúčené, že zamieri naspäť k Los Vallecanos. (Fichajes.com)

BETIS: 29-ročný záložník Didier Digard už nelaboruje so zraneným stehenným svalom a klub nevidí dôvod na to, aby ho nepostavil do sobotného súboja proti Seville. (Marca)