Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)

streda, 16. december 2015 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: V metropole Katalánska sa, údajne, skloňuje meno 19-ročného útočníka Maxwela Corneta z Lyonu. Rodák z Pobrežia Slonoviny nastúpil tento rok na 13 zápasov a háji farby výberu Francúzska do 21 rokov. (mundodeportivo)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros nemajú v pláne získať náhradu za zraneného Tiaga Mendesa a počas januára budú riešiť úplne iné problémy. Thomas Partey, Lucas Hernandez a Guilherme Siqueira zvažujú odchod a pokiaľ by zvýšil čas na nákupy, privedú radšej pravého záložníka. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Diego Godin sa, nepochybne, stal srdciarom Atlética. Pred sezónou odmietol odchod a teraz vyhlásil, že by tu najradšej zotrval „až do smrti“. „Opäť som sa stal fanúšikom, som očarený týmto klubom a každým dňom som šťastnejší zo svojho rozhodnutia.“ rozplýval sa pred novinármi. (Football-España)

VALENCIA: Na včerajšom tréningu sa opäť objavil forward Rodrigo. V aktuálnej sezóne ešte neskóroval, keďže bol od októbra mimo hry. Teraz je pripravený negatívne štatistiky zmeniť. (Marca)

VALENCIA: Taliansky Neapol sa zaujíma o stredopoliara Andrého Gomesa. Portugalský odchovanec Benficy patrí Netopierom od leta 2014. (calciomercato)

REAL SOCIEDAD & LEVANTE: Gruzínsky reprezentačný záložník Jano Ananidze avizoval, že by Spartak Moskva rád opustil a dvere mu otvára La Liga. Jeho situáciu pozorne sledujú v San Sebastiáne aj Valencii. (Fichajes.com)

BILBAO: 29-ročnému krajnému obrancovi Nachovi Monrealovi sa celkom zapáčila možnosť prestúpiť do Bilbaa a Arsenal mu v tom brániť nemieni. Veci by, údajne, mali byť doladené už v januári. (Metro)