Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)

štvrtok, 17. december 2015 09:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánski priaznivci netrpezlivo očakávajú zápas Majstrovstiev sveta klubov proti čínskemu Guangzhou. Ten vo štvrťfinále nečakane pokoril Club América a verí si aj na majstra Španielska. (klubový web)

BARCELONA: Veľmi zle sa doteraz vyvíjalo hosťovanie Martína Montoyu v Interi Miláno a v januári dostane možnosť vrátiť sa do Barcelony. Brániť mu v tom nebude ani Roberto Mancini, hoci po zápase s Udinese naznačil, že Španielova budúcnosť v Miláne nie je nereálna. (Goal.com)

REAL MADRID: Žiadne ultimátum Rafaelovi Benítezovi nebolo udelené. Od prehry s Villarrealom mala byť dôvera v trénerove služby rapídne znížená, ale jeho agent podobné veci odmieta a tvrdí, že o ničom takom nevie. (Eurosport)

MÁLAGA: V Andalúzii majú od včera nového športového riaditeľa. Je ním Fransces Arnau, ktorý v minulosti za tento tím odohral vyše 100 zápasov. (klubvý web)

SEVILLA: Na Štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána sa hovorí o príchode Andreu Ranocchiu už v reálnych rovinách. Stopér v službách Interu Miláno by mal prísť, s najväčšom pravdepodobnosťou, na šesťmesačné hosťovanie. (Fichajes.com)

VALENCIA: 22-ročný záložník André Gomes nie je nepredajný, ale nápadníci si musia pripraviť 25 miliónov eur. Tento odkaz patril najmä Neapolu, ktorý prejavil záujem. (Transfermarktweb)

VALENCIA: Množstvo špekulácií sa točí okolo alžírskeho krídelníka Sofiana Feghouliho. Toho si mal vyhliadnuť Manchester United a Inter Miláno. Všetkému nahráva aj fakt, že po sezóne ostane bez zmluvy a podpis ďalšej sa zatiaľ nechystá. (Express)