Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)

sobota, 19. december 2015 11:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Prepustený José Mourinho z Chelsea do Madridu? Hoci situácia Rafaela Beníteza nie je ideálna, prezident klubu mu naďalej verí a nikoho nového do Realu lanáriť nebude. Sám však tvrdí, že budúcnosť predpovedať nevie a príchod bývalého manažéra Chelsea nevylúčil. (ESPN)

REAL MADRID: Na Santiago Bernabeu ustlali v pozícii športového riaditeľa, na ktorú majú dvoch kandidátov. Ide o Fernanda Hierra a Predraga Mijatovića. Obaja v minulosti za Real hrávali. (Football-Espana)

REAL MADRID: Robert Lewandowski je spájaný s príchodom z Bayernu a také niečo nevylúčil. „Každý rok sa tieto reči vynárajú a nechcem na to stále odpovedať. Nie je to pre mňa ľahká situácia, tak radšej nepoviem nič.“ odpovedal v rozhovore. (AS.com)

BARCELONA: Nádejne sa javí prestup 19-ročného záložníka Roberta z brazílskeho Fluminense. Futbalista schopný hrať aj na hrote, má definitívne posilniť Kataláncov už v januári. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Ďalšia strelecká kríza aktuálne trápi Fernanda Torresa. Španiel neskóroval od polovice októbra, ale Diego Simeone sa ho zastáva. Tvrdí, že pokiaľ bude pracovať na tréningoch tak, ako doteraz, jubilejný stý gól zakrátko príde. (Daily Mail)

VALENCIA: Celkom jasnú predstavu má o svojej budúcnosti Sofiane Feghouli. Na Mestalle nepredĺži kontrakt a po sezóne sa zadarmo presunie do Interu Miláno. (Superdeporte.es)

DEPORTIVO: 36-ročný chorvátsky brankár Stipe Pletikosa predčasne rozviazal zmluvu s FC Rostov a je voľným hráčom. Bývalý gólman Hajduku Split, Šachťaru Doneck alebo Tottenhamu rokuje so španielskym Deportivom. (Marca)

COPA DEL REY: Poznáme osemfinálové dvojice Kráľovského pohára, ktoré zlúčili až troch mestských rivalov. Atlético Madrid si zmeria sily s Rayom Vallecano, FC Sevilla sa postaví Realu Betis a FC Barcelona dostala do cesty Espanyol. (ESPN)