Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)

nedeľa, 20. december 2015 08:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Na povrch sa včera dostala informácia, že Arda Turan mal počas leta okrem Barçy na výber aj Manchester United. Ten mal rovnako vážny záujem, no od Turka dostal košom. (Express)

BARCELONA: Pozornosť skautov Arsenalu Londýn sa zameriava na 20-ročného útočníka Munira El Haddadiho, ktorý rovnako verí, že v Anglicku dostane viac príležitostí na rozvíjanie svojho talentu. (Metro)

BARCELONA: Zverenci Luisa Enriqueho majú dnes o 11:30 SEČ pred sebou ďalší zápas Majstrovstiev sveta klubov. V Semfinále si zmerajú sily s argentínskym River Plate. Ten síce zdolal Hirošimu 1:0, ale mimoriadne dobrou formou sa pochváliť nemôže. (klubový web)

ATLÉTICO MADRID & CELTA VIGO: Takmer štyri roky vydržal Augusto Fernández vo farbách Celty a v januári sa schyľuje k prestupu. Argentínskeho záložníka majú takmer dohodnutého Los Colchoneros, a to za 6 miliónov eur. (mundodeportivo)

VALENCIA: Ďalšie zbytočné zakopnutie viedlo k zväčšeniu straty na pohárovú Európy. V domácom zápase s Getafe sa zrodila len remíza 2:2, pričom tento výsledok platil už po 35 minútach. Z posledných 5 ligových zápasov tak Netopiere nevyhrali ani raz. (BBC)

GRANADA: Záložník Édgar Mendez mení pôsobiská skutočne často a dlho sa nezohreje ani v Andalúzii. Pozícia náhradníka sa mu nepáči a kúpiť by ho chcel FC Janov. (tuttomercatoweb)

BETIS: Sevillské derby proti FC (0:0) musel vynechať obranca Cristiano Piccini. Na maródku sa dostal v 15. kole po zápase na pôde Las Palmas. (Football.com)

ŠPANIELSKO: V španielskej tlači sa objavili správy, podľa ktorých Vicente del Bosque po EURO 2016 skončí v pozícii reprezentačného trénera. „Je to aj otázka zdravia. Coachom budem budúci rok 8 sezón a nemám v úmysle lipnúť vo funkcii. Čo si prajem najviac, je rozlúčiť sa na dobrej note.“ potvrdil informáciu. (Goal)