Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.)

streda, 23. december 2015 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Nemec Marc-André ter Stegen nie je spokojný so svojou pozíciou brankárskej dvojky a rád by odišiel. Veľmi sklamaný bol po Majstrovstvách sveta klubov, kde nedostal príležitosť. (Mirror)

REAL MADRID: Leto by mohlo priniesť odchod Karima Benzemu do Bayernu Mníchov. Vedenie si však uvedomuje záujem aj zo strany PSG a Manchestru City a podľa oficiálneho stanovista francúzsku forward nie je lacnejší ako 80-miliónov Kevin de Bruyne. (mercafutbol)

VALENCIA: Španielska tlač je plná Andrého Gomesa. Netopiere zaňho požadujú 30 miliónov eur, na ktoré by ochotne pristúpil SSC Neapol aj Manchester City. (superdeporte.es)

VALENCIA: Álvaro Negredo je na prestupovej listine, na čo reagoval Tottenham Hotspur. Španiel od príchodu do Španielska skóroval len 9krát a vyskúša to opäť v Premier League. (Daily Mail)

SEVILLA: Ôsmy tim La Ligy má plán možných januárových posíl, v ktorom figuruje aj Federico Fazio. Ten v lete 2014 odišiel do Tottenhamu a vedenie verejne potvrdilo, že má záujem na jeho návrate. (Skysports)

BETIS: Útočník Fiorentiny, Giuseppe Rossi, má na stole ponuku zo Sevilly, vďaka ktorej by sa mohol po necelých troch rokoch vrátiť na Pyrenejský polostrov. Vtedy nastupoval za Villarreal. (AS.com)