Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)

streda, 23. december 2015 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Výbornú sezónu prežíva Mesut Özil a z Londýna ho len tak nepustia. V krátkom čase by mal predĺžiť zmluvu do leta 2018. Naopak, budúce plány nepočítajú s Mathieuom Flaminim, ktorý po sezóne končí. (Independent)

MANCHESTER CITY: Sobotný zápas proti Sunderlandu bude dňom návratu Vincenta Kompanyho. Pre zranenie lýtka absentoval v piatich zápasoch. (Mirror)

LIVERPOOL: Zdravotníci z Anfield Road už špecifikovali vážnosť zranennia Martina Škrtela. Slovenský stopér si nezahrá šesť týždňov po zranení stehenného svalu zo zápasu proti Watfordu. (Skysports)

LEICESTER CITY: The Foxes pred začiatkom sezóny získali z Atalanty Bergamo francúzskeho stopéra Yohana Benalouana, ktorý pravdepodobne zamieri naspäť do Serie A. Postará sa o tom Sampdoria Janov. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Valencia uvoľnila Álvara Negreda na prestupovú listinu, na čo reagovali Spurs. Španiel od príchodu do Španielska skóroval len 9krát a vyskúša to opäť v Premier League. (Daily Mail)

WEST HAM: 23-ročný krídelník Gökhan Töre by mal v priebehu januára zmeniť pôsobisko. Kladivári si prichystali čiastku 12-15 miliónov eur. (Transfermarkt)

ASTON VILLA: Anglickí novinári pustili ďalšiu špekuláciu o posile v Birminghame. Ide o ofenzívneho záložníka Wahbiho Khazriho z francúzskeho Bordeaux. Súčasťou zmluvy má byť aj dodatok, že v prípade zostupu do Championship musí klub tuniského reprezentanta uvoľniť. (Mirror)

SUNDERLAND: Okrem ponúkaného predĺženia zmluvy v Schalke 04 má defenzívny Kamerunčan Joel Matip ponuky aj z Anglicka. Pred niekoľkými dňami ho oslovil Liverpool FC, ku ktorému sa pridali aj The Black Cats. (Express)

BOURNEMOUTH: Veľký zvrat má vďaka The Cherries nastať v prípade prestupu Juana Iturbeho z AS Rím. Tomu chýbal vo Watforde už len podpis, no od konkurenčného tímu dostal zaujímavejšiu ponuku. (Skysports)

WEST BROMWICH: Dvom hráčom sa v súboji s Bournemouthom (1:2) ušla červená karta, k čomu im disciplinárna komisia uštedrila trojzápasový trest. Konkrétne ide o Salomóna Rondóna a Jamesa McCleana. (Guardian)