Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.)

piatok, 25. december 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Oneskorený vianočný darček pripravujú Jamesovi Rodríguezovi. Ten dostane čoskoro v Madride ponuku na novú zmluvu, ktorá mu zvýši príjem na 9 miliónov eur. (Football-España)

REAL MADRID & VILLARREAL: Blízka budúcnosť Denisa Čeryševa je stále vo hviezdach. Veľa sa píše o jeho odchode, ktorý by sa mohol uskotočniť v zime a upíše sa Žltej ponorke, kde v minulej sezóne hosťoval. (AS.com)

BARCELONA: Milión eur zaplatí v januári Benfica Lisabon za 20-ročného krajného obrancu Alexa Grimalda. Rodák z Valencie, za ktorú v detstve hrával, už v Katalánsku šťastie skúšať nebude a spozná portugalskú ligu. (sportsmole.com)

BARCELONA & SEVILLA: V rámci Primera Division by mohol zmeniť klub Marc Bartra. Jeho miesto v Katalánsku je nestabilné. Hosťovanie s opciou na trvalý prestup chcú dohodnúť v Andalúzii. (sport.es)

SEVILLA: Prestupové obdobie ešte nezačalo a posilu hlásia aj Sevillčania. Príde peruánsky krídelník Andre Carrillo, ktorý sa nedohodol na predĺžení spolupráce so Sportingom Lisabon. (mercafutbol.com)

SEVILLA & RAYO VALLECANO: V sezóne 2014/15 Gaël Kakuta hosťoval vo Vallecane, čo by si mohol v najbližšom polroku zopakovať. Za Los Rojiblancos odohral len jeden zápas. (fichajes.com)

BETIS: Rozhodca sa v sevillskom derby nechal uniesť a udelil dvanásť žltých kariet. Dve na strane Los Verdiblancos boli zrušené a omilostení boli takýmto spôsobom Joaquín s Heikom Westermannom. (Marca)

RAYO VALLECANO: Hodnotenie výkonov rozhodcu môže vyjsť draho, a to sa bude týkať aj PacaJemeza. Jeho reči o chybných verdiktoch arbitra možno vynesú finančú pokutu. (Football-España)

EIBAR: Reprezentant Bosny a Hercegoviny, Izet Hajrović, hosťuje v Baskicku z Werderu Brémy. Na toto pôsobenie v dobrom spomínať nebude, no predčasne sa do kmeňového klubu nevráti. Za Armeros dohrá sezónu 2015/16. (mundodeportivo)