Main Content

Tipujte Tipsport Ligu aj na Štefana!

sobota, 26. december 2015 08:00 | Autor: Martin Gregor

Tipujte Tipsport Ligu aj na Štefana!
Tipujte Tipsport Ligu aj na Štefana! | zdroj: © TASR

Dva dni po Vianociach sa nám odohrá ďalšie kolo Tipsport Ligy a my vám bližšie opíšeme duel Poprad – Banská Bystrica.

Aj počas tohto kola môžete využiť možnosť LIVE stávok na vybrané zápasy!

Domáci Kamzíci sa nachádzajú v skvelej forme, počas ktorej zaznamenali sedem výhier a tri prehry. Aj preto stúpajú tabuľkou smerom hore a ich najbližší súper a zároveň tabuľkový sused, to nebude mať proti ním ľahké. Ťahúňmi tímu sú skúsení borci ako Bartečko, Suchý a Kroták, ktorí sa postarali o sériu štyroch víťazstiev v rade.

Hostia sa pred nedávnom rozlúčili s niektorými hráčmi a vyzerá to tak, že to bolo správne rozhodnutie. Barani nazbierali v posledných ôsmich zápasoch 18 bodov za šesť výhier a len dvakrát odchádzali ako porazení a momentálne majú trojzápasovú šnúru bez prehry. Ich tréner Vladimír Országh vedie svoj tím do ďalšieho play-off, aj keď sú zatiaľ na 4. mieste, avšak vyraďovacia časť by minuloročnému finalistovi nemala ujsť.

Duely 32. kola Tipsport Ligy, sa ponesú vo vianočnej nálade a všetci aktéri si budú chcieť spríjemniť sviatky víťazstvom. Uvidíme komu sa to nakoniec podarí.

Ako vidí tento zápas najväčšia tipérska komunita Tipsportu?

Stratég Tipernator dáva väčšie šance Kamzíkom. Osloví jeho tip s jasnou jednotkou a kurzom 2,45 aj vás?

Nenechajte si ujsť ďalšie kolo zápasov Tipsport Ligy a tipnnite si!

Ako vidíte súboje v Tipsport Lige vy? Aké sú tipy na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!