Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)

sobota, 26. december 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Situácia s obrancami nie je ideálna a zranenia majú byť vyriešené návratom Tylera Blacketta. 21-ročný Angličan hosťuje v Celticu Glasgow, kde však príliš nenastupuje. (Daily Mail)

ARSENAL: West Bromwich si musí nechať zájsť chuť na Mathieuho Debuchyho. Odchod z Londýna si síce nerozmyslel, ale riešenie svojej situácie v takotmo kroku nevidí. (Express)

ARSENAL: Predĺženie zmluvy v lete 2016 Mikel Arteta nezvažuje a hodlá ukončiť hráčsku kariéru. Londýnčania by však radi 33-ročného Španiela udržal a ponúknu mu prácu v klube. (Mirror)

ARSENAL & SOUTHAMPTON: Za rok a pol na Emirates Stadium odohral Calum Chambers 47 zápasov, po ktorých by sa mohol sťahovať do známeho prostredia. Na hosťovanie by ho chceli získať Svätci, ktorých práve v roku 2014 opustil. (Skysports)

LIVERPOOL: Taliansky útočník Giuseppe Rossi opúšťa Fiorentinu a z ponúk si môže, doslova, vyberať. Vázny záujem majú naďalej aj The Reds a v zime podajú ponuku. (Metro)

CHELSEA: Šampión potreboval dal v 17 zápasoch len chudobných 21 gólov a v januári musí prísť nový útočník. Na muške je Jamie Vardy z Leicesteru City a Antoine Griezmann z Atlética Madrid. (Independent)

TOTTENHAM & WEST BROMWICH: Aj toto prestupové obdobie Kohúti zabojujú o útočníka Saida Berahina. Ten cez leto nečakane ostal vo West Bromwichi, no zranenie Clintona N'Jieho záujem zintenzívnilo. (Guardian)

WEST BROMWICH: 24-ročný krídelník Callum McManaman balí kufre a WBA vymení za iné pôsobisko. To by mohlo byť rovnako anglické, konkrétne Bournemouth alebo Derby County. (tuttomercatoweb)

SWANSEA CITY: Pätnásť strelených gólov sa vedeniu máli, veď menej dali tento rok len dve mužstvá Premier League. Počas zimy teda má do Walesu pribudnúť minimálne jedna posila do útoku. (tribalfootball.com)

WEST HAM: Médiá píšu o prestupe Andyho Carrolla do Sunderlandu, na čo Slaven Bilić reagoval veľmi rázne. Túto zimu sa tak stopercentne nestane. (Metro)

NEWCASTLE: Viaceré kluby sa zaujímajú o útočníka Ayozeho Pereza. Autor 4 tohtosezónnych gólov sa však sťahovať nechce a u Strák je spokojný. (ESPN)