Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)

nedeľa, 27. december 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Návrat na anglické trávniky si Vincent Kompany príliš neužil. Doma proti Sunderlandu (4:1) nastúpil v 62. minúte, obnovil si zranenie lýtka a o deväť minút striedal. (ESPN)

ARSENAL: Egypstký záložník Mohamed Elneny z FC Bazilej je na zozname vytúžených posíl The Gunners. Podľa niektorých zdrojov už aj stihol pricestovať do Londýna, aby dohodol niektoré detaily. (Mirror)

ARSENAL: Ponuka 33 miliónov libier má putovať do Sevilly za záložníka Grzegorza Krychowiaka. Poliak prišiel do Španielska v lete 2014. (Telegraph)

ARSENAL: Záujem Celty Vigo o Joela Campbella bude v januári vystupňovaný na maximum a Španieli sa kostarického forwarda pokúsia uloviť. Londýnsky celok sa k takejto možnosti zatiaľ nevyjadril. (Fichajes.net)

ARSENAL: Záložník Danilo Pereira patrí medzi kľúčových hráčov FC Porto a dlho sa v tomto pôsobisku zdržať nemusí. Počas zimy ho skúsia uloviť Kanonieri. (Goal)

LIVERPOOL: Aj v tejto sezóne dokazuje brankár Simon Mignolet, akým dôležitým hráčom je pre svoj tím. Reakciou na to má byť ponuka novej zmluvy s týždenným príjmom 60 tisíc libier. (Daily Star)

LIVERPOOL: Domáca výhra nad Leicesterom City 1:0 mala aj svoju daň. Už v prvom polčase musel striedať Divock Origi, ktorý má zranené koleno. (Talksport)

TOTTENHAM: Sezóna 2015/16 eviduje ďalší klubový rekord. Postaral sa oň Harry Kane, ktorý dal včera svoj 27. gól v sezóne, čím prekonal doterajšieho rekordéra Teddyho Sheringhama. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Na pôde Bournemouthu ukoristili The Eagles bod, no prišli o Yannicka Bolasieho. Ten by pre zranenie nohy mohol chýbať až mesiac. Podobne dlhá prestávka má čakať aj Connora Wickhama, zraneného z minulého kola. (BBC)

CHELSEA: Diego Costa síce dvomi gólmi včera zariadil bod proti Watfordu (2:2), no zajtra proti Manchestru United už nepomôže. Okrem zásahov sa do štatistík zapísal aj žltou kartou, v tejto sezóne už piatou. (Express)

LEICESTER CITY: V najbližších dňoch môže hviezdy Jamie Vardy očakávať ponuku novej zmluvy s dvojnásobným platom. Zarábal by 80 tisíc libier týždenne a zaviazal by sa do leta 2019. (Mirror)