Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)

nedeľa, 27. december 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

VALENCIA: Los Che zacielili na 23-ročného stopéra Stefana de Vrija z Lazia Rím, na ktorého už poslali aj konkrétnu ponuku. Jeho zamestnávateľ však do médií pustil odkaz, že Holanďana predávať nemieni. (Fichajes.net)

VALENCIA: Počas leta záložník Gianelli Imbula posilnil FC Porto, stihol odohrať len 9 zápasov a už sa píše o jeho prestupe. Veľký záujem majú na Mestalle, ale aj AC Miláno. (abola.pt)

SEVILLA: Ponuka 33 miliónov libier má prísť z londýnskeho Arsenalu za záložníka Grzegorza Krychowiaka. Poliak prišiel do Andalúzie v lete 2014. (Telegraph)

CELTA VIGO: Záložník Luis Gustavo začal kariéru v Barcelone, odkiaľ sa presunul do portugalského Rio Ave. Upadol však len medzi náhradníkov, čo povedie k jeho zimnému návratu na Pyrenejský polostrov. Lanári ho štvrtý tím aktuálnej tabuľky. (mundodeportivo)

CELTA VIGO: Záujem Celty o Joela Campbella bude v januári vystupňovaný na maximum a Španieli sa forwarda Arsenalu pokúsia uloviť. Anglický celok sa k takejto možnosti zatiaľ nevyjadril. (Fichajes.net)

GETAFE: 22-ročný obranca Javi Noblejas nie je spokojný s nízkou dôverou, ktorú mu prejavujú v El Geta a odíde do druholigového Elche. S momentálne 10. tímom druhej ligy sa pokúsi prebiť do Primera Division. (Marca)