Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)

pondelok, 28. december 2015 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola sa osobne stretol so zástupcami klubu a podľa anglických médií je takmer istou vecou, že od ročníka 2016/17 bude pôsobiť na Etihad Stadium. (Metro)

MANCHESTER CITY: Od konca sezóny 2015/16 budú Citizens používať nové logo. Orla nahradí zlatá loď, ktorá je spomienkou na klubové obdobie v 70., 80. a 90. rokoch. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: V súboji dvoch trápiacich sa mužstiev privítajú šiesti United pätnástu Chelsea. Pre domáceho coacha Louisa van Gaala možno pôjde o posledný zápas. Ak jeho tím prehrá štvrtý raz po sebe, mal by podať rezignáciu. (ESPN)

LEICESTER CITY: Zápas proti Liverpoolu (0:1) nedohral útočník Jamie Vardy a teplota ho možno nepustí do hry ani proti Manchestru City. Hrá sa zajtra 20:45, a tak Líšky ešte môžu čakať, ako sa situácia vyvinie. (Leicester Mercury)

BOURNEMOUTH: Štrnáste mužstvo Premier League má vo svojich radoch krídelníka Matta Ritchieho o ktorého je v Británii veľký záujem. Sledovať ho má Manchester United, West Ham aj West Brom. (Mirror)

STOKE CITY: Sobotný zápas proti Manchestru United pre svalové problémy nedohrala až trojica Hrnčiarov, no všetci traja sú v poriadku. Xherdan Shaqiri, Glenn Whelan aj Geoff Cameron sú k dispozícii pre zápas s Evertonom. (Eurosport)

ASTON VILLA: Počas zimy má odísť 29-ročný forward Gabriel Agbonlahor a na predaj je za 3 milióny libier. Jeho odchod by sa The Villans snažili vyriešiť kúpou Charlieho Austina z QPR. (Sportsmole)

ASTON VILLA: Kolumbijský obranca Carlos Sánchez je odpísaný pre dnešný súboj na pôde Norwichu City. 29-ročný futbalista má zranený stehenný sval. (Eurosport)

SOUTHAMPTON: Graziano Pellé vynechal konfrontáciu s Arsenalom, nezúčastní sa ani súboja s West Hamom a podobným spôsobom by mohol tráviť niekoľko ďalších týždňov. Za všetko môže zranenie kolena. (Independent)

NEWCASTLE: Dnes sa West Bromwich pravdepodobne nemusí obávať Srba Aleksandara Mitrovića. Útočník The Magpies má zranený členok. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Zranené trieslo je dôvodom vynútenej pauzy Papissa Cissého. Senegalčan si problémy privodil v zápase s Evertonom a prvé odhady ho škrtajú na niekoľko týždňov. (Chronicle Live)

ANGLICKO: Po skončení EURO 2016 by si José Mourinho vedel predstaviť samého seba pri kormidle národného tímu Anglicka. Samotný Zväz by však na tento post dosadil radšej Alana Pardewa alebo Garyho Nevilla. (ESPN)