Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.)

pondelok, 28. december 2015 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dlhší čas zranený Raphaël Varane je už zdravý a trénuje so spoluhráčmi. Svoj posledný zápas odohral 25. novembra proti Šachťaru Doneck a zranil si v ňom stehenný sval. (Goal)

REAL MADRID: Zimné prestupové obdbie by si nemal nechať ujsť ani Biely balet. Ten vraj sleduje 18-ročného záložníka Anteho Čorića z Dinama Záhreb. (AS.com)

REAL MADRID: Niekoľkokrát už Cristiano Ronaldo vyvrátil správy o svojom odchode a nový klub mu nehľadá ani Jorge Mendes. Podľa jeho slov bude v Reale do konca kariéry, hoci sa pred niekoľkými týždňami písalo o odchode do MLS. (Daily Mail)

REAL MADRID & GETAFE: Nórsky záložník Martin Ødegaard zatiaľ priestor v Reale nedostáva a zrejme poputuje na hosťovanie. Veľmi ochotne by ho prijal najmä Fran Escribá. (insidefutbol)

ATLÉTICO MADRID: Prezident Enrique Cerezo stále nevylučuje možnosť, že Diego Costa z Chelsea prestúpi do Madridu: „Teraz je hráčom Chelsea, a tak musí rozmýšľať nad ňou. Avšak, niektoré veci sa stávajú, nikto nevie, hráči sa občas do bývalého klubu vrátia.“ (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Novinári priniesli správy o možnom odchode Jacskona Martíneza, pričom Los Colchoneros nazačili, akým smerom by sa potom uberali. Získať by chceli Odiona Ighala, 26-ročného útočníka Watfordu. (Goal)

VALENCIA: Gary Neville verí, že 6-mesačná doba na urobenie dojmu je postačujúca. „V tomto tíme je obrovský talent, hráči sa vyvíjajú, hoci najmladší ešte nie sú hotovým produktom. Chceme skončiť v prvej štvorke a vyhrať Európsku ligu.“ prehlásil ambiciózne v rozhovore. (Daily Mail)

BILBAO: Baskovia si zvýšili sebavedomie, keď v priateľskom zápase zdolali Kataláncov 1:0. Vyše 50 tisíc fanúšikov videlo v akcii viaceré hviezdy reprezentujúce tieto oblasti a hrdinom sa stal Aritz Aduriz. (Football-Espana)

CELTA VIGO: 29-ročný stredopoliar Augusto Fernández má rozrobený prestup do Atlética Madrid, no stále je len v štádiu riešenia. Preto sa aj po Vianociach hlásil do služby na Estadio Municipal de Balaídos. (AS.com)