Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.)

utorok, 29. december 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Reči o prestupe do Manchestru City sa síce točia okolo Brazílčana Neymara, ale príliš sa nimi znepokojovať nenecháva. Namiesto toho rokuje v Barçe o novom kontrakte. (ESPN)

BARCELONA: Dobrý rok Kataláncov odmeňovali aj na Globe Soccer Awards. Mužstvo z Nou Camp bolo vyhlásené za najlepší tím sveta, Lionel Messi za najlepšieho hráča sveta a tréner Luis Enrique obsadil vo svojej kategórii druhé miesto za Marcom Wilmotsom, lodivodom Belgicka. (Goal)

REAL MADRID: Prestupové špekulácie o Davidovi De Geovi opäť ožili. Biely balet, údajne, pripravuje 40 miliónov libier, ktoré za gólmana Manchestru United ponúkne. (Telegraph)

REAL MADRID: Zajtra sa tretí tím súťaže postaví Realu Sociedad, čo bude Sergio Ramos sledovať maximálne z tribíny. Na tréningu si privodil svalové problémy. (AS.com)

REAL MADRID: Plnú tréningovú záťaž už zvláda obranca Dani Carvajal a je pripravený na zápas s Realom Sociedad. Medzi maródmi bol donedávna pre zranenie stehenného svalu. (Marca)

VALENCIA: Dvoch hráčov so zdravotnými problémami majú Netopiere. Sofiane Feghouli má zranenú pätu, zatiaľ čo Zakariu Bakkaliho trápi pánva. Pred dôležitým zápasom s Villarrealom tak vypadávajú obaja krídelníci. (superdeporte.es)

VALENCIA: Sezóna 2015/16 doteraz neponúkla Diegovi Alvesovi ani jeden štart, čo sa môže čoskoro zmeniť. Po zranení kolenných väzov už trénuje a plánuje návrat do zápasového programu. (mundodeportivo)

VALENCIA: Tri týždne chýbal zranený Enzo Pérez, ale stehenný sval už vydrží aj tréningovú záťaž. Nie je teda vylúčené, že nastúpi už vo štvrtok vo Villarreale. (mundodeportivo)

VILLARREAL: 23-ročný útočník Leo Baptistão nastúpil v tejto sezóne len na 6 zápasov. Problémy s dvomi zraneniami v krátkom časovom slede nateraz ustúpili a včera už trénoval. (mundodeportivo)

VILLARREAL: Zažehnanie svalových problémov Maria Gaspara púšťa 25-ročného obrancu do hry. S tímom už začal trénovať a v krátkom čase sa objaví aj v zápase. (Marca)