Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.)

streda, 30. december 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Novú zmluvu nedostane Álvaro Arbeloa, v lete bude voľným hráčom, čo nemusí trvať dlho. Ponuku mu pripravuje AS Rím. (AS.com)

BARCELONA: Včera sa Alex Grimaldo stal definitívne hráčom Benficy Lisabon. Portugalčanov stál milión eur a neúspešné prebíjanie sa do A-tímu Kataláncov ukončil prestupom. (klubový web)

BARCELONA: Skauti venujú veľkú časť svojej pozornosti 19-ročnému záložníkovi Riechedlymu Bazoerovi z Ajaxu Amsterdam. Ten pri 14 ligových štartoch dal 2 góly a na 4 prihral, čím upútal pozornosť viacerých európskych celkov. (Goal)

SEVILLA: Poriadne dlho trvalo Danielovi Carriçovi, kým sa mu zotavil stehenný sval. Lekársky tím však hlási, že je definitívne po problémoch a za istých okolností nastúpi už dnes proti Espanyolu. (Marca)

ATLÉTICO MADRID & CELTA VIGO: Štvrtok bude dňom, kedy sa Augusto Fernández definitívne upíše Atléticu. Transfer argentínskeho stredopoliara sa nečakane nepodarilo doriešiť počas Vianoc, ale nezišlo z neho. (mundodeportivo)

CELTA VIGO: Dve operácie už v tomto roku absolvoval Nemanja Radoja. Po nich sa problémy s trieslami zdajú byť vyriešené a v novom roku začne plánovať svoj desiaty tohtosezónny štart. (Marca)

ESPANYOL: Teplota možno pre dnešok vyškrtne zo súpisky útočníka Felipeho Caiceda. O štarte ekvádorského reprezentanta sa rozhodne až dnes doobeda. (futbol.as.com)

DEPORTIVO: Minimálne najbližší zápas bude musieť vynechať záložník Jonathan Rodríguez. Má zranené koleno, a preto sa s ním dnes v Getafe nepočíta. (Marca)

SPORTING GIJÓN: V lete podpísal stredopoliar Juan Muñiz s materským klubom novú zmluvu, no medzičasom si toto rozhodnutie rozmyslel. Momentálne má zbalené a čaká na ponuky iných tímov. (Marca)