Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)

streda, 30. december 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Dva talianske veľkokluby zamerali svoju pozornosť na Cesca Fabregasa. Španiel odohral v Londýne 71 zápasov a počas januára ho chce uloviť Juventus a Inter Miláno. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Dlhší čas neprišli o Vincentovi Kompanym dobré správy, čo nezmenil ani včerajší deň. Belgičan bude absentovať tri alebo štyri týždne ako dôsledok obnoveného zranenia lýtka z Vianoc. (Mirror)

ARSENAL: Šláger 19. kola medzi Manchestrom City a Leicesterom City spravil najväčšiu radosť Kanonierom. Bezgólová remíza ich totiž udržala na čele súťaže, o skóre pred nováčikom. (BBC)

ARSENAL: Príchod 22-ročného záložníka Mohameda Elnenyho je dohodnutou vecou. Defenzívne ladený Egypťan, údajne, už má za sebou zdravotnú prehliadku a FC Bazilej zaňho dostane 7,4 milióna libier. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Slušných 45 miliónov libier vyhradili Červení diabli na zisk záložníka Felipeho Andersona z Lazia Rím. 22-ročný Brazílčan do Talianska prišiel v roku 2013 zo Santosu. (Goal)

EVERTON: Karamelky netrpezlivo očakávajú správy o tom, či bude v nedeľu k dispozícii TomCleverley s Jamesom McCarthym. Prvého menovaného drží mimo diania achilovka, Škót má zranené trieslo. (Skysports)

EVERTON & NORWICH CITY: Škótsky útočník Steven Naismith v tejto sezóne nastúpil 10krát, z čoho len v jednom prípade na celých 90 minút. Goodison Park tak opustí a reálne sa javí jeho prestup do Norwichu za 8 miliónov libier. (Guardian)

NORWICH CITY: V januári príde z Dinama Záhreb 25-ročný obranca Ivo Pinto. Odchovanec Porta vymenil šesť ďalších klubov, kým zakotvil v Chorvátsku. (Transfermarkt)

TOTTENHAM: Víťazstvo na pôde Watfordu stálo mužstvo zranenie Moussu Dembelého. Ten nestihne dať dokopy členok pred nedeľným duelom proti Evertonu. Otázkou je, či okrem toho vynechá aj niektoré z ďalších kôl. (Skysports)

TOTTENHAM & WEST BROMWICH: The Baggies sú v kontakte s Androsom Townsendom a jeho zamestnávateľom. Odchovanec Kohútov, podľa všetkého, v januári opustí, preto zbiera ponuky. (Skysports)