Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.)

štvrtok, 31. december 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Domáci duel proti Betisu mal pre Lionela Messiho špecifický význam, čo nebolo len víťazastvom 4:0. Argentínčan nastúpil na zápas za barcelonský A-tím na duel s poradovým číslom 500. (ESPN)

BARCELONA: Rezervný tím získal pod svoje krídla 19-ročného ofenzívneho záložníka Roberta Gonçalvesa Santosa z brazílskeho Fluminense. Ten sa pokúsi v čo najkratšom čase prebiť do zostavy prvého mužstva. (Sport.es)

BARCELONA: Zamestnávateľa by mohol zmeniť 20-ročný záložník Sandro Ramirez z Barcelony. Veľký záujem je cítiť z White Hart Lane a počas januára sa tento transfer bude prerokovávať. (Independent)

REAL MADRID: Pomerne veľa sa píše o prestupe stredopoliara Isca na k manchesterským Citizens. V sezóne 2015/16 odohral len tri kompletné ligové zápasy a v kontakte má byť priamo s vedením Angličanov. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Vynuténé striedanie museli La Real využiť v súboji s Realom Madrid (1:3) hneď dvakrát. V priebehu prvého dejstva si Imañol Agirretxe zranil členok a krátko po ňom odstúpil aj Sergio Cañales. (Goal)

BILBAO: Napriek absencii dvoch hráčov Athletic včera triumfoval na pôde Celty Vigo 1:0. K dispozícii pritom nebol Ander Iturraspe ani Markel Susaeta. Oboch trápilo svalové zranenie. (mundodeportivo)