Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1)

piatok, 1. január 2016 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci prekonali v roku 2015 ešte jeden rekord. Vďaka triumfu nad Betisom 4:0 zaknihovali najvyšší počet gólov nastrieľaný španielskym mužstvom za jeden kalendárny rok. Bolo ich 180, teda o dva viac ako Real Madrid v 2014. (Skysports)

REAL MADRID: Po špekuláciách o odchode Isca sa objavili aj konkrétnejšie správy. Podľa nich tento stredopoliar požiadal vedenie o uvoľnenie, pokiaľ bude trénerom Rafael Benítez. Táto dvojica nevychádza najlepšie a futbalista s číslom 22 plní úlohu náhradníka. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Hráčom Los Colchoneros je od dnes oficiálne Augusto Fernández. Celta Vigo, jeho bývalý zamestnávateľ, zinkasuje 6 miliónov eur. (Eurosport)

VILLARREAL: Silvestrovský zápas na Estadio El Madrigal vyšiel lepšie domácim, ktorí zdolali Valenciu 1:0. Gól strelil Bruno Soriano a mužstvo rok 2015 zakončilo na štvrtej priečke. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Španielska tlač prišla s informáciou, že Sergio Canales má pretrhnutý väz v ľavom kolene a sezóna sa preňho skončila. 24-ročný záložník tento typ zranenia z minulosti pozná. (Daily Mail)

BETIS: Žltá karta pre brankára Antonia Adána z duelu s Barcelonou bola zmazaná. Pri situácii, ktorá vyvrcholila penaltou, však bol vykázaný na tribúnu Pepe Mel, a tomu disciplinárna komisia nič neodpustila. Naopak, dostal trest a dva zápasy nesmie viesť z lavičky. (mundodeportivo)