Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1)

sobota, 2. január 2016 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridčania nie sú spokojní so zápasovou porciou, ktorú dostáva záložník Lucas Silva v Olympique Marseille. Povedie to zrejme k jeho predčasnému návratu z hosťovania. (footmercato)

REAL MADRID: Real sa vraj vzdal nádeje na Davida De Geu a vyhliadol si iného brankára – Thibauta Courtoisa z Chelsea. 23-ročný Belgičan rovnako v minulosti chytal za Atlético Madrid a návratu do Španielska by sa nebránil. (Goal)

REAL MADRID: Futbalovú revolúciu plánuje do konca sezóny prezident klubu a jej súčasťou by mal byť odchod až desiatich hráčov. Tá by nemusela obísť ani opory ako Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Keylor Navas a ďalších. (Goal)

BARCELONA: Arda Turan a Aleix Vidal boli kúpení v lete, ale na debut sa pripravujú až teraz. Popri ich zapojení sa do diania nie je vylúčená ani ďalšia aktivita na trhu. „Všetko je možné. Pokiaľ niekto príde, potom môže aj niekto odísť. Stále je potrebné zlepšovať tím.“ vyhlásil Luis Enrique. (Sport.es)

SEVILLA: Počas hosťovania sa forward Ciro Immobile objavil v zostave Los Rojiblancos 14krát, čo sa mu máli. Napriek tomu si vedenie jeho odchod nepripúšťa. (ESPN)

VALENCIA: Ambiciózni Los Che vyhalsovali, že chcú skončiť v prvej štvorke, ale Gary Neville si uvedomuje, aká to je náročná výzva. Prehra s Villarrealom a nedeľný duel s Realom Madrid neveštia nič dobré. „Proti Lyonu a Eibaru som videl pozitíva, ale dnes sme videli čosi iné. Ak budeme pokračovať týmto spôsobom, je možné, že nazbierame tie potrebné body.“ povedal Angličan. (Skysports)

BILBAO: Stredajšia výhra nad Celtou Vigo 1:0 udržala Athletic na siedmom meiste a šťastím žiari aj coach Ernesto Valverde: „Bol to veľmi vyrovnaný zápas, hraný vo vysokom tempe. Celta má mimoriadnu sezónu a má dôležitých hráčov.“ (AS.com)