Main Content

Predá Žilina svoj problémový klenot do Anglicka či Nemecka?

sobota, 2. január 2016 12:37 | Autor: Filip Chudý

Predá Žilina svoj problémový klenot do Anglicka či Nemecka?
Predá Žilina svoj problémový klenot do Anglicka či Nemecka? | zdroj: © TASR

Jeden z najväčších a zároveň najproblémovejších talentov slovenského futbalu zrejme v zime zmení dres. Lukáš Čmelík sa ocitol na nákupnom zozname viacerých klubov z popredných súťaží.

Ako je známe, Lukáš Čmelík sa už druhýkrát kvôli problémom so životosprávou ocitol v rezervnom mužstve Žiliny. No kým pred minulou sezónou to malo na jeho výkonnosť blahodarné účinky, keďže po návrate do áčka patril medzi najvýraznejšie herné persóny Žiliny, tentoraz už asi ďalšiu šancu pod Dubňom nedostane.

Sám sa v nedávnom rozhovore pre verejnoprávnu televíziu vyjadril, že v Žiline už zrejme pokračovať nebude. Vedeniu klubu dalo navyše manažérskej skupine, ktorá hráča zastupuje, na známosť, že mu môže hľadať nový angažmán, pričom ho v prípade dobrej ponuky uvoľní, no a tá ponuka by mohla čoskoro prísť.

O Lukáša Čmelíka má záujem anglický klub West Ham United, čo potvrdil aj v rozhovore pre denník Šport, ale to nie je jediný klub, ktorý ho má v hľadáčiku. Z tých známejších klubov, ktoré sa s Čmelíkom spájajú, treba spomenúť hlavne nemecký Hamburger SV, o ktorom sa hovorilo vo veľkom už v lete.

Len dodávame, že Čmelík má zmluvu so Žilinou na ešte najbližšie tri roky. No je vysoko nepravdepodobné, že ju naplní, o čom sa môže rozhodnúť už v najbližších dňoch.