Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1)

nedeľa, 3. január 2016 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Veľmi pravdepodobne sa začínal javiť Iscov odchod do Manchestru City, ale v hre je aj ďalší tím. Juventus Turín reagoval naozaj priamočiaro a poslal ponuku na 35 miliónov eur. (Daily Star)

BARCELONA: Katalánci v posledných štyroch ligových zápasoch vyhrali len raz. Táto bilancia vstúpila do platnosti včerajšou remízou 0:0 s Espanyolom. Bránu mestského rivala trafili len 2krát. (Eurosport)

ATLÉTICO MADRID: Benfica Lisabon vybavila stopercentné vlastníctvo záložníka Pizziho. Portugalčan až do včera platil na 50 percent Atléticu, ktoré ho pustilo do Lisabona, ale časť práv podržalo. (klubový web)

CELTA VIGO: Trochu komickým spôsobom FC Barcelona zrušila čerstvo podpísanú zmluvu so záložníkom Sergim Guardiolom, ale ten bez práce neostane. Na spolupráci sa čoskoro dohodne na Estádio Municipal de Balaídos. (Fichajes.com)

SEVILLA: Andalúzania zamerali pozornosť na ofenzívneho záložníka Maxa Meyera zo Schalke 04. V krátkom čase bude odoslaná aj ponuka, ktorej výška je zatiaľ tajomstvom. (Transfermarkt)

MÁLAGA: Brankár Guillermo Ochoa upadol v tíme do nemilosti a v januári je na odchode. Riešil sa jeho prestup do Nice alebo Reims, no oba celky Mexičana odmietli. Teraz cez agenta rieši ďalšie alternatívy. (Lequipe)

ESPANYOL: Mestské derby s FC Barcelonou bude riešiť ešte aj disciplinárna komisia a Los Periquitos musia počítať s trestom. Časť fanúšikov totiž rasisticky urážala Neymara. (ESPN)

BETIS: Los Verdiblancos sa dnes postavia proti Eibaru a v defenzíve bude chýbať Bruno González aj Heiko Westermann. Obaja ohlásili krátko pred zápasom zranenia. (mundodeportivo)

LEVANTE: Tesne pred zápasom proti Atléticu Madrid (0:1) sa zranil David Navarro. Ľavá noha mu neumožnila štart a teraz čaká, či dostane zelenú proti Rayu Vallecano. (Marca)