Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1)

pondelok, 4. január 2016 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zaváhania gigantov v La Lige sa kopia. Po zakopnutí Barcelony zlyhal aj Real, ktorý len remizoval vo Valencii 2:2. Mateo Kovacić navyše za ostrý zárkok dostal červenú kartu a musí počítať s trestom. (Mirror)

BARCELONA: Vyhrané MS klubov naplnili Kataláncov dostatočným sebavedomím, na čom nič nezmenila ani strata dvoch bodov s Espanyolom. „Niekedy sa tam tej lopte, jednoducho, nechce. Dominovali sme a vypracovali sme si množstvo šancí. Ak by tomu tak nebolo, potom by boli obavy na mieste.“ hodnotil duel Ivan Rakitić. (Sport-English)

BARCELONA: Stále intenzívnejšie sa v tlači rieši možnosť príchodu Dirka Kuyta. 35-ročný útočník od letného prestupu do Feyenoordu nastrieľal 13 gólov. Špekulácie idú ešte ďalej a v Holanďanovom príchode vidia rozpad tria Messi-Neymar-Suárez. (Skysports)

BETIS: Zoznam maródov u Los Verdiblancos sa náhle začal plniť a pribudol aj Joaquín. Toho netrápi zranenie, ale ochorel a pripravilo ho to o zápas proti Eibaru (0:4). (Marca)

BETIS: Pri vysokej prehre s Eibarom chýbal aj ďalší dôležitý hráč, Rafael Van der Vaart, ktorého na trávnik nepustili problémy s chrbtom. (Marca)

GRANADA: Skvelý výsledok včera zaznamenali zverenci Josého Ramona Sandovala. Presnými zásahmi Isaaca Successa a Adalberta Peñarandu zdolali Sevillu 2:1 a na istý čas sa vymanili zo zóny zostupu. (ESPN)