Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1)

štvrtok, 7. január 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tlačou sa šíri obrovská špekulácia, podľa ktorej Biely balet zaplatí 100 miliónov libier za Edena Hazarda z Chelsea. To by následne malo vyvolať prestup Garetha Balea z Madridu do Londýna. (ESPN)

REAL MADRID: Podľa tureckej a talianskej tlače by sa prvou posilou Zinedina Zidana mal stať Mario Gomez. 30-ročný útočník hosťuje z Fiorentiny v Besiktasi a s Madridčanmi je v kontakte. (Futbol.as)

BARCELONA: Podľa predbežnej brazílskej nominácie by sa na OH 2016 mohol predstaviť aj Neymar. Každý výber môže mať 3 hráčov starších ako 23 rokov, pričom hviezda Kataláncov má byť jedným z nich. (Marca)

REAL SOCIEDAD & MÁLAGA: Uruguajský krídelník Chori Castro sa dohodol s Baskami na rozviazaní spolupráce, no bez práce neostal. V priebehu jedného dňa sa stihol upísať v Andalúzii. (superdeporte.es)

ESPANYOL: Periquitos nedokázali opäť zaskočiť Barcelonu a pri prehre 1:4 v Copa del Rey dostali dve červené karty. Záložník Papie Diop však videl zápas inak: „Nemôžete povedať, že to bolo násilné. Keby sme chceli, Barça by skončila na nosidlách. Celý týžden o nás hovorili, že sme násilní. Sú to dobrí hráči a pokiaľ sa ich nesmieme ani dotknúť, budú si robiť čo chcú.“ Zároveň priznal, že sa počas duelu niekoľkokrát urazili s Luisom Suárezom. (sport-english.com)

RAYO VALLECANO: Problémové zranenie ramena Răzvana Raţa musela vyriešiť až operácia a rumunský zadák tak vypadáva na dlhší čas. Presná doba jeho zotavovania ešte známa nie je. (futbol.as)

RAYO VALLECANO: Štyri týždne si nezahrá 32-ročný obranca Antonio Amaya. Dôvodom je zranenie stehenného svalu. (klubový web)