Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)

štvrtok, 7. január 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Obrovské problémy v defenzíve hlási Liverpool. Okrem Dejana Lovrena sa v FA Cupe zranil aj Kolo Touré, mimo hry je Martin Škrtel a stopercentne fit nie je ani Mamadou Sakho. Aj preto by v januári do obrany mohol pribudnúť nový člen. (Mirror)

ARSENAL: 23-ročný záložník Mohamed Elneny definitívne opúšťa FC Bazilej a hoci Švajčiari nepotvrdili, že smeruje na Emirates Stadium, britskí novinári už informovali o absolvovanej zdravotnej prehliadke v Londýne. (Skysports)

CHELSEA: Tlačou sa šíri obrovská špekulácia, podľa ktorej Real Madrid zaplatí 100 miliónov libier za Edena Hazarda. To by následne malo vyvolať prestup Garetha Balea z Madridu na Stamford Bridge. (ESPN)

CHELSEA: Spoza mora sa šíria informácie, že Didier Drogba ukončí hráčsku kariéru a prijme prácu asistenta trénera v Londýne. Z Montrealu Impact by sa tak presunul priamo ku Guusovi Hiddinkovi. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Hosťovanie v Borussii Dortmund sa pre Adnana Januzaja končí a United si ho stiahli späť. 20-ročný Belgičan sa čoskoro v Manchestri pripojí k tímu. (Guardian)

EVERTON: Pri víťazstve 2:1 nad Manchestrom City sa Séamus Coleman zranil. Ide o lýtko, ktoré si podľa prvých prognóz vypýta 3 až 4 týždne oddychu. (Skysports)

EVERTON: Januárovou posilou sa pýšia aj Karamelky. Prichádza 20-ročný útočník Shani Tarashaj z Grasshoppers Zurich, ktorý reprezentuje Švajčiarsko v kategórii do 21 rokov. (Metro)

WATFORD: Novou tvárou v zostave by sa čoskoro mohol stať defenzívny záložník Mario Suárez. Ten v lete 2015 prestúpil z Atlética Madrid do Fiorentiny, no za taliansky klub sa príliš nepresadzuje. (Liverpool Echo)

WATFORD & CRYSTAL PALACE: Dve ponuky má na stole forward Emmanuel Adebayor. K 142 štartom za Arsenal, 113 za Tottenham a 45 v drese Manchestru City môže pripočítať ďalšie za Sršňov alebo Orlov. (Guardian)

NEWCASTLE: Hneď dvaja futbalisti sa dostali do zoznamu vytúžených posíl FC Nantes. Je to stredopoliar Sylvain Marveaux a útočník Yoan Gouffran. (Tribune-Nantaise.fr)

WEST HAM: Podľa coacha Slavena Bilića nebudú Kladivári zháňať počas zimy nové posily. Tím je dostatočne silný a prioritou bude udržať ho pokope. Posilňovanie je na pláne až v lete. (Skysports)

SUNDERLAND: Približne milíon libier zaplatia Čierne mačky Bayernu Mníchov za Jana Kirchhoffa. 25-ročný zadák stratil ilúzie o tom, že sa prepacuje do zostavy Bavorov. (Guardian)

SUNDERLAND: Leeds United definitívne dotiahol hosťovanie Liama Bridcutta, ktorý ostane v jeho službách do konca sezóny. Škótsky stredopoliar za druholigistu nastupuje od novembra. (BBC)