Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1)

piatok, 8. január 2016 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Keďže má prísť v hlavnom meste k veľkým hráčskym zmenám, Zinedine Zidane si mohol vysnívať odvážne posily. Píše sa o Paulovi Pogbovi z Juventusu, ktorého francúzska legenda vždy verejne obdivovala, Edenovi Hazardovi z Chelsea a z Juventusu Turín by sa mohol vrátiť Álvaro Morata. Polichotený záujmom je aj zadák Athleticu Bilbao, Aymeric Laporte. (Daily Mail)

REAL MADRID: Usadenie Zinedina Zidana na trénerskú stoličku je pre Ottmara Hitzfelda nemysliteľné. „Je to nezmyselné a bláznivé rozhodnutie. Veď je to tréner bez skúseností, ktorý ťaží zo svojej hráčskej kariéry. Ako tréner ešte nič nedosiahol a zrazu má trénovať najlepších hráčov na svete“ diví sa Nemec. (Bild)

BARCELONA: Brazílsky zadák Adriano Correia by sa v krátkom čase mohol sťahovať do Ríma, kde ho lanári miestne AS. Kým Taliani chcú dohodnúť hosťovanie, Barça má jasno – prestup alebo nič. (Fichajes.net)

BARCELONA: Trojzápasový trest hrozí Luisovi Suárezovi za hádky a správanie v zápase proti Espanyolu. Vo veľmi nervóznom zápase sa ušla žltá karta aj Uruguajčanovi. Tréner Luis Enrique ohodnotil celý incident jednoducho: „Rozhodcovia sú tí, ktorí nastavujú hranice.“ (Skysports)

VALENCIA: Už najbližšie dni by mohli priniesť prestup ofenzívneho Ukrajinca Andrija Jarmolenka. Záujem Barcelony a Evertonu výrazne predčili Los Che, ktorí už s Dynamom Kyjev rokujú. (Futbol.as)

DEPORTIVO: Rezervu Barcelony opustil 21-ročný záložník Pol Calvet a vyskúša šťastie na Estadio Riazor. Aj v novom pôsobisku zrejme začne v B-tíme, no sľúbený má aj priestor v prvom mužstve. (mundodeportivo)

LEVANTE: Včerajší tréning vynechal obranca Juanfran. Obavy fanúšikov však boli rýchlo zažehnané. Šlo len o menšie problémy s členkom a zajtra proti Rayu Vallecano bude fit. (Marca)