Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1)

sobota, 9. január 2016 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Neymarov prestup do Katalánska sa bude riešiť ďalej a prokurátor podal žalobu na hráča, jeho otca, prezidenta klubu Josepa Mariu Bartomeua, jeho predchodcu Sandra Rosella a dvoch ďalších bývalých funkcionárov. Úrady stále zaujímajú daňové úniky, ku ktorým mohlo dôjsť. (AS.com)

VILLARREAL: Slovinský zadák Bojan Jokić do leta odišiel na hosťovanie do Anglicka. Hrávať tam bude druhú ligu za Nottingham Forrest. (Skysports)

VALENCIA: Svalové zranenie vyradilo záložníka Andrého Gomesa, ktorý mužstvu nepomôže v zajtrajšom súboji na trávniku Realu Sociedad. (Superdeporte)

BETIS: Hľadanie nového trénera sa pozastavilo na mene Juande Ramos. 61-ročný Španiel sedel na lavičke pätnástich rôznych mužstiev, medzi nimi aj Los Verdiblancos v sezóne 2001/02. (sport.es)

GRANADA: Včerajší tréning bol dňom návratu Thievyho Bifoumu do A-tímu. Päť týždňov pracoval v rezerve potom, ako bez povolenia opustil jeden z tréningov. (Marca)

EIBAR: V Baskicku sa dohodol na novej zmluve gólman Asier Riesgo. Posila z minulého leta sa zaviazala do konca sezóny 2017/18. (Marca)

GETAFE: 31-ročný kídelník Ángel Lafita spečatil svoj prestup do Spojených arabských emirátov a nastupovať bude za Al Jaziru. V tomto klube sa dohodol na zmluve do roku 2018. (Marca)