Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1)

nedeľa, 10. január 2016 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Rafael Benitez, počas nedávneho pôsobenia, chcel získať obrancu Johna Stonesa. Jeho odchod však záujem úplne neeliminoval a je možné, že Madridčania ešte zabojujú. (Daily Mail)

REAL MADRID: Premiéra Zinedina Zidana na lavičke bola úspešná, Real zdolal Deportivo 5:0. Okrem troch bodov však zarezonovalo aj zranenie Sergia Ramosa. Kapitán má problémy s lýtkom a čakajú ho podrobné vyšetrenia. (Marca)

CELTA VIGO: Zápas 19. kola medzi Celtou a Atléticom Madrid možno bude mať náhradný termín. Silný a vytrvalý dážď podmočil trávnik, čo z neho zrejme urobí nespôsobilý terén. (BBC)

CELTA VIGO: Z Olympique Lyon je pripravený prísť forward Claudio Beauvue a na Balaídos je dohodnutý na podmienkach zmluvy. Čaká sa však na dohodu medzi klubmi, kde má ísť o čiastku 7 miliónov libier. (Lequipe)

SEVILLA: Los Rojiblancos zvládli dôležitý zápas tabuľkových susedov proti Athleticu Bilbao. Góly Kevina Gameira znamenali triumf 2:0, preskočenie Baskov v tabuľke a usadenie sa na 6. priečke. (Marca)

VILLARREAL: Žltá ponorka pozorne sleduje brankára Williama Dutoita. Francúz, chytávajúci za belgické Sint-Truidense V.V. sa teda možno čoskoro presťahuje. (Lequipe)

DEPORTIVO: Najelším decembrovým futbalistom Primera Division sa stal Lucas Pérez. Presnými zásahmi pomohol k remíze so Sevillou aj Barcelonou a trafil sa aj pri výhre nad Eibarom. Celkovo má na konte 12 gólov. (Futbol.as.com)

GETAFE: Útočník Ciprian Marica prostredie El Geta pozná veľmi dobre a za tento tím si zrejme zahrá opäť. Bývalý hráč Šachťaru, Stuttgartu a Schalke 04 naposledy hral za turecký Konyaspor, s ktorým sa dohodol na rozviazaní zmluvy. (Fichajes.net)

SPORTING GIJÓN: 58 odohraných minút je skutočne málo a stredopoliar Juan Muñiz preto opúšťa severošpanielsky tím. Hneď po odchode sa, ako voľný hráč, dohodol na spolupráci s Gimnástic Tarragona, popredný tím Segunda Division. (mundodeportivo)