Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1)

pondelok, 11. január 2016 09:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Chorvát Ivan Rakitić je v Barçe spokojný a zdokumentovať by to mohol novou zmluvou. Aktuálna síce platí do leta 2019, no napriek tomu má podpísať vylepšenú a novú. (Goal)

BARCELONA: Od januára môžu Barcelončania opäť voľne nakupovať a v hľadaní posíl ich to ťahá do Anglicka. Okrem Johna Stonesa z Evertonu najnovšie, údajne, poškuľujú po Welsanovi Aaronovi Ramseym. (Express)

REAL MADRID: Po uplynulom kole Primera Division má stopér Pepe na konte 300. zápasov v drese Bieleho baletu. Jubileum oslávil príjemným spôsobom, keďže odohral plných 90 minút pri víťazstve nad Deportivom 5:0. (klubový web)

VALENCIA: Zranené kolenné väzy vyradili z hry Argentínčana Enza Péreza. Záložník Netopierov nedohral zápas s Realom Sociedad (0:2) a čaká na výsledky podrobných vyšetrení. (AS.com)

MÁLAGA: Zverenci Javiho Garciu stratili svoju šnúru štyroch víťazstiev, a to, nečakane, proti Las Palmas. Na pôde zachraňujúceho sa celku remizovali 1:1 po góle Roqueho Santa Cruza. Naďalej však trvá séria 7 ligových zápasov bez prehry. (Marca)

BILBAO: Zranenie kolena si zo zápasu proti Seville (0:2) odniesol Raúl García a nevyzerá to s ním dobre. Prvé správy naznačujú, že 29-ročný stredopoliar bude mimo dlhší čas. (Marca)

BILBAO: Obávaný 11-gólový strelec Aritz Aduriz vynechá nedeľnú cestu do Barcelony. Dôvodom je piata žltá karta v sezóne, ktorú dostal v zápase proti Seville. (Sport.es)

RAYO VALLECANO: Arménsky krídelník Aras Özbiliz sa stane jednou z obetí obmieňania kádru Spartaku Moskva. Dianie však veľmi pozorne sledujú Los Vallecanos a pripravujú ponuku. (Fichajes.net)