Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)

sobota, 16. január 2016 10:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Svoju prvú novoročnú posilu získal Manchester City. Z austrálskeho celku Central Coast Mariners kúpili Citizens 23-ročného záložníka Anthonyho Cáceresa. (espnfc.com)

MANCHESTER CITY: Manchester City hľadá nové posily a niektorí hráči tak budú musieť nabitý káder opustiť. To by sa malo dotknúť Bonyho Wilfrieda, ktorý sa u Citizens nedokázal presadiť podľa predstáv vedenia klubu. (transfermarkt.de)

MANCHESTER CITY a EVERTON:John Stones z Evertonu bol najviac spájaný s odchodom do Chelsea, no nakoniec by však mohol zamieriť úplne inam. Vážny záujem o anglického stopéra má Manchester City. (metro)

MANCHESTER UNITED: Andreas Pereira nevylúčil, že v zime odíde na hosťovanie z Manchestru United. Brazílsky záložník sa v anglickom klube zatiaľ nedokázal presadiť a plní len úlohu náhradníka. (ibtimes)

SWANSEA: Swansea môže pre ďalšie zápasy počítať s obrancom Kyle Naughtonom. Ten v priebehu zápasu so Sunderlandom dostal červenú kartu, no jeho zamestnávateľ sa úspešne odvolal. (theguardian)

NEWCASTLE: Cheikh Tioté čoskoro opustí Newcastle United. Stredný záložník nezapadol do koncepcie manažéra Steva McClarena a teraz by sa mal na tri roky upísať čínskemu Shanghai Shenhua. (theguardian)

NEWCASTLE: Nemocničné vyšetrenie musel vyhľadať. Siem de Jong. Stredopoliar Newcastle United počas tréningu inkasoval zásah do oka, z ktorého mu začala tiecť krv. Mimo hru by mohol byť jeden až dva týždne. (express)

WATFORD: Anglický Watford prišiel počas tohto prestupového obdobia o niekoľko ofenzívnych hráčov, no čoskoro by však mal získať jednu novú posilu. Tou sa stane Nordin Amrabat z Málagy, ktorej prezident odchod marockého reprezentanta potvrdil. Výkupná klauzula činí 8 miliónov eur. (skysports)