Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)

pondelok, 18. január 2016 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Gareth Bale mal v uplynulých týždňoch dobrú formu avšak teraz utrpel menšie zranenie. Ofenzívny futbalista Realu Madrid nedohral stretnutie sa Sportingom, pričom cez polčasovú prestávku zostal v kabíne a podľa prvých správ má problémy s lýtkom. (espnfc.com)

ATHLETIC BILBAO: Iñaki Williams patrí medzi odbory Athletic Bilbao, to už by ale nemuselo platiť dlho. Podľa informácií z Anglicka má o mladého krídelníka záujem Liverpool. Výkupná klauzula je na úrovni 20 miliónov eur. (independent.co.uk)

RAYO: José Ángel Crespo by si mohol znovu zahrať španielsku ligu, pretože o neho má záujem Rayo Vallecono. Bývalý obranca Sevilly a Racingu Santander je hráčom Aston Villy, kde ale nehráva a tento rok si na svoje konto pripísal iba jeden ligový štart. (readastonvilla)

EIBAR: Eibar ohlásil ďalšiu novú posilu. Stal sa ňou ofenzívny stredopoliar José Ignacio Peleteiro Ramallo, známejší pod prezývkou Jota. Ten prichádza na rok a pol dlhé hosťovanie z Brentfordu. (marca.com)

BETIS: Betis získal nečakaný bod na pôde Villarrealu za remízu 0:0, prišiel však o jedného hráča. Obranca Cristiano Piccini má zranené kolenné väzy a čaká ho podrobné vyšetrenie. Je možné, že sa pre neho tohtoročná sezóna už skončila. (sportinglife)