Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)

utorok, 19. január 2016 08:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Lionel Messi nedohral zápas španielskej ligy medzi Barcelonou a Athleticom Bilbao. Pre argentínskeho útočníka skončil zápas kvôli problémom so stehenným svalom. Tréner Luis Enrique sa rozhodol, že do druhého polčasu svoju hviezdu už do hry nenechá zasiahnuť a na trávnik poslal Ardu Turana. Vyšetrenie ukázalo, že sa nejedná o vážne zranenie.(espnfc)

FC BARCELONA: Podrobné vyšetrenie absolvoval Jordi Alba. Obranca Barcelony musel odstúpiť z zápasu s Athleticom, pretože v priebehu druhého polčasu si poranil stehenný sval. Dĺžka rekonvalescencie sa odhaduje na 10 dní. (fcbarcelona.com)

FC BARCELONA: Fiorentina má záujem o Christiana Tella. Ten počas tohtoročnej sezóny hráva za Porto, kde hosťuje z Barcelony. U „drakov“ ale príliš nenastupuje a preto  by sa mohol do Katalánska vrátiť, aby obratom zamieril na ďalšie hosťovanie do Talianska. (blaugrana.pl)

REAL MADRID: Minimálne tri týždne bude chýbať Bielemu baletu Gareth Bale. Ofenzívny futbalista Realu Madrid je mimo hry od súboja so Sportingom Gijón, z ktorého si odniesol zranené lýtko. (independent)

VALENCIA: Valencii je po štyroch týždňoch znovu k dispozícii José Luis Gaya. Mladý 20-ročný obranca španielskeho klubu je v poriadku po zranení v oblasti panvy a zapojil sa už do tréningového procesu. (transfermarkt)