Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.)

štvrtok, 21. január 2016 08:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid sa v nedeľu predstaví na pôde Betisu Sevilla a do jeho zostavy by sa mal vrátiť Sergio Ramos. Španielsky obranca si úspešne doliečuje zranenie lýtka. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Tottenham Hotspur ponúkol Atléticu Madrid 23 miliónov libier za útočníka Jacksona Martíneza. Podľa španielskych médií, ale bude madridský klub požadovať minimálne 27 miliónov. (talksport.com)

MÁLAGA: Málaga si poistila Carlosa Kameniho. Skúsený brankár mal kontrakt do roku 2018 a ten bol teraz predĺžený o ďalšie dva roky. (transfermarkt)

EIBAR a SEVILLA:Sergio Gontán Gallardo známy ako Keko v priebehu jesene predĺžil zmluvu s Eibarom, to však neznamená, že by z baskického klubu nemohol v zime odísť. O 24-ročného krídelníka má veľký záujem Sevilla, ktorá už zvýšila svoju ponuku z troch miliónov eur na štyri milióny. (transfermarkt)

RAYO VALLECANO: José Ángel Crespo sa vracia do Španielska. 28-ročný obranca Aston Villy zamieril na hosťovanie do Raya Vallecano. (espnfc)

RAYO VALLECANO: Tri až štyri týždne si na ďalší štart v drese Raya bude musieť počkať Adrián Embarba. Záložník španielskeho klubu si z duelu vo Valencii odniesol zranenie členka. (transfermarkt)

GETAFE: Už len niekoľko dní má pred sebou pravdepodobne Alexis v drese Getafe. Španielsky obranca by mohol zamieriť do Turecka. Záujem o neho má Beşiktaş Istanbul. (marca.com)